Advertisement

Teluk Ramunia Beach Resort

Yeah sambungan dari entry wedding kat JB aritu..so after majlis tu. Sha & adik pon plan nak pegi tenangkan fikiran kat pantai sambil bawak mak bercuti..kira percutian ni disponsor oleh i la hehe..bila fikir balik lama tak spend masa dengan mak so ni lah masanya nak bermanja-manja dengan my mom..

P/S: If nak tau harga dan kebaikan Premium Beautiful Corset, klik pada link ni ye --> http://www.shakhalid.com/p/premium-beautiful.html

premium beautiful
3 kanak-kanak riang :)
 
premium beautiful
jantung hati saya :)
Nak ke teluk ramunia ni actually jauh gak la dari JB, dalam 2 hours ikot hiway from JB-Kota Tinggi..3 kali tido bangun tak sampai2 huhu..tp bila sampai mmg SANGAT puas hati!!Beach dia sangat canntekkkk & bersihhh...SANGAT ok!!!...Ya Allah rasa lamanya tak tgk pantai...mmg lega sangat rasa..teluk ramunia ni plak mmg jauh dr town so lagi la rasa jauh dari hiruk pikuk kota..ewaahhh

premium beautiful
View dpn chalet..mmg menenangkan

Syafi paling happy..

adik as usual suka buat hal sendiri ;) like dady yeah
First time sampai mmg rasa cam gerun k..sebab chalet dia cam takde org ..muahaha mak siap pk bukan-bukan lagi..tanya owner tu dia cakap kol 4-5 ptg baru orang start datang ..so fine la maybe betol kot ..sampai situ yang paling sakan sekali of cos la syafi, syakir & afif (my bro's son) tak sabo2 nak mandi..tp yg tak best about the chalet ialah basic things pon takde..i expect ada la towel kan..huhu tp takdek..so kenalaa cari brg2 basic kt pekan terdekat...pegi pekan rengit..ala2 pekan misteri je ..muahah.mak terpengaruh dgn movie uolss..

keke alien

like mommy like son
Bila dah petang tu mmg ramai org dtg..cam rasa pelik plak..org check in kol 5 ptg hihi.mmg meriah dah petang tu ..so ilang la rasa takut segala..mlm tu weols siap buat BBQ lagi, biasa la if jalan ada mak mmg takkan lapar punya, mak siap ckp hotel pon tak camni hehe mana taknya..breakfast pon meriah ..hehe..


Subhanallah ...


gedixx


premium beautiful
Masa utk pulang...insyaAllah we ols akan dtg lagi..sbb mmg sgt best!!!

Makanya aktiviti kitorg mmg sangat rileks masa kt sana...mandi & berendam di tepian pantai..merasalah tengok sunset & sunrise...syukur Ya Allah diberi peluang seindah ini..Alhamdulillahhh



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Teluk Ramunia Beach Resort