Ads

Advertisement

Selamat Hari Raya AidilAdha

Lama sungguh Sha tak update blog..seriously mmg super duper busy skrg ni...firstly of course bcos of penangan Holland & Belgium, busy ke sana ke mari dengan biz appointment & personal touch biz partner..busy yang penuh kepuasan..then busy sebab kerja la, i'm still doing this business part time :), so if year end mmg akan busy dengan project2 nak release. Normally Sha akan update blog kat ofis tp skrg busy so kenot2 la kan hehe..ok membebel plak kan..neway, di kesempatan ni Sha nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha untuk semua ummat islam yang baca my blog. Semoga kita sama-sama rela berkorban ke jalan Allah.


*semoga Allah permudahkan jalan utk Sha menjejakkan kaki ke tanah suci...Aminn*







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat Hari Raya AidilAdha

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.