Ads

Advertisement

Finally ;-)

Alhamdulillahh...alhamdulillah....tu je mampu dilafazkan..ahakss poyo kan..tp betul lah tu ..syukurr sgt akhirnya dapat gak barang yang ku idam2kan sekian lama ni...lamaaa sgt ..seriously...tapi Alhamdulillah dengan buat biz ni akhirnya dapat jugak...

Idaman pertama..jeng jeng jeng..mmg tunggu lama sgt...kawan2 terdekat tau la since dari nak pegi trip Hong Kong nak beli..tp sebab nak shopping barang lain so hold dulu..but Alhamdulillah akhirnyaa dapat jugak digenggaman ;-)





My cute lil ukita marc by Marc Jacob in Berry Haze ...



Idaman kedua..yg dapat seminggu slps dapat my handbag..

complete set dengan car charger & casing

yehh...iPhone 4S, actually dah lama mengidam nak iPhone 4, masa keluar iPhone 4 mmg dah teringin tp masa tu baru je bli 3GS so pendam dulu...dalam hati just fikir takpe tunggu iPhone 5 je la..tapiii...bila dah keluar iPhone 4S ni mmg tamo tunggu dah ..mmg kena gak bli..Alhamdulillah dapat


So lengkaplaa for 2011 ape yang diidamkan dah dapat..puas hati...syukur sangat2...target for 2012 plak..Alhamdulillah dengan part time business ni memang boleh capai ape yg diidamkan selama ni..yg penting SABAR sebelum SYABAS !!!


Zaim Syakir..gambar takde kaitan utk entry ini hihihi



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Finally ;-)

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.