Ads

Advertisement

iCity Shah Alam

12 February 2012 yang lepas Sha n Hubby bawak anak-anak berkunjung ke iCity Shah Alam. Ramai yang bagi komen seronok kat situ, so nak tahulah apa yang specialnya. Time pegi ni memang sangat-sangat sesak maybe sebab cuti panjangkan..so agak panas laa sebab sangat pack dengan orang.


lampu merata-rata

Kitorang pegi dengan Ain n family. Kitorang sampai dalam pukul 8 malam. Masa ni kereta banyak beratur nak masuk, yang nak keluar pun banyak. So, kesimpulannya, iCity ni memang attraction kat Shah Alam ni sebab tak de tempat lain kot nak pegi ;-)



Tapi sesiapa nak pegi sini diberikan amaran, pakai kasut yang selesa ye. Sebab ada pendakian-pendakian dan penapakan yang perlu dibuat heehe memang rasa sangat-sangat tah ape2...tapi layankan je..berbukit bukau..

 muka selebet sebab dari biz apmt terus lari ke sini hihi
Me & Ain..rumah we ols dekat so senang nak plan g mana2

Adik dengan pedang saktinyaa ehehe

Q nak naik eye on malaysia ;-)

Dari kemuncak eye on malaysia...wuhuuuuu...gayat!!!

Overall budak-budak ni yang paling seronokss...puas hati sebab dapat bawak dorang jalan-jalan..cuma nak kata best sangat pon ermmmm...biasa je laa..tapi kalo budak-budak mana ade memilih dorang ok je..mak budak plak lagi prefer pegi shopping complex ;-)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
iCity Shah Alam

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.