Premium Beautiful Trip Part 1 : Brussels

Wednesday, April 18, 2012

From 11 until 17 April 2012, Sha, husband and my beautiful business partners went to Belgium & Holland. It was a FREE trip sponsored by our company and around 120 of us qualified for it. It was really an enjoyable trip and this is one of the entry of the places that we go. Enjoyysss.

This entry is about Brussels. Kami pergi ke sana straight dari Schipol airport. It took around 3 hours to reach Brussels. Sha suka kat Brussels ni sebab bandaraya dia tersusun. Ada bangunan baru dan lama. Dan orang2 kat sini really properly dressed. Semua nampak bergaya.

Kat Brussels, kami pergi ke Atomium. Atomium ni bangunan bentuk atom tapi dibesarkan berbillion kali ganda!! It was built in 1958 dan masih berfungsi sehingga sekarang. Just imagine skills dan teknologi orang2 Belgium jauh ke hadapan berbanding kita.

Pastu, we had our lunch kat La Moule Sacree, one of the restaurant dekat dengan Royal Museums of Fine Arts.

After that, we went for shopping near the Manneken Pis. Manneken Pis ni actually lagenda orang2 Belgium. Panjang citernye, klu nak tau Google ye.. :D

Malam tu we stayed at Thon Hotel Brussels City Center. Hotel ni memang tengah2 bandaraya Brussels. Enviroment dia pun cantik, dan one thing Sha perasan, town dia amat bersih.

So, enjoy photos masa trip kat Belgium ni ye..

premium beautiful 12
Eija, Ain & me at Manneken Pis

premium beautiful 1
all of us Green Leader at Atomium

premium beautiful 10
Me kat tgh2 bandar Brussel

premium beautiful 11
Dalam restoren nak lunch ..sejuksss


premium beautiful 13
Me at Hotel Lobby

premium beautiful 14
muka fresh pagi2 di Brussels

with my biz partner Eija & Duan..muka happy jee dapat trip FOC ;-)

premium beautiful 16
kt area hotel


premium beautiful 2
Suka pic ni..sebelum ni google je tgk Atomium ni now betol2 depan mata..likeee

premium beautiful 3
tulips di Atomium

premium beatiful 4
bandar Brussels

premium beatiful 5

premium beautiful 6

premium beautiful 7


premium beautiful 9

premium beautiful 12
Muka happy lepas shopping ;-)

premium beautiful 17

premium beautiful 8


Alhamdulillah, trip ni hasil kerja keras dalam bisnes. Selepas experience ni, memang rasa berbaloi buat bisnes walaupun just part time. Ramai yang teruja tengok gambar2 trip ke Europe, especially gambar bunga tulips dalam fb Sha (tu nanti Sha buat entry lain ye), tapi apa kata kita sama2 join dalam trip akan datang? Do give me a call/sms or e-mail.

012-2151541
kebayalabuh@gmail.com

You Might Also Like

1 comments

  1. tengok gambar no 6 dari bawah, macam pernah nampak.. ye hotel ko dekat dengan apartment husband ku...

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe