Advertisement

Premium Beautiful Trip - Salam Dari Belgium!!

Salam my beautiful readers, sekarang Sha bersiaran dari Belgium :D. Kat sini sekarang pukul 4:23 pagi. Dah bangun awal, so update skit first day kat sini. Kejap lagi pukul 4:40 subuh, so sempat lagi update ni.. hehe

First day was awesome!! Bertolak dari KLIA kul 12 malam, sampai kat Schipol Airpot Amsterdam kul 7 pagi. Sampai2 je airport terus ke Brussels, Belgium. Perjalanan dalam 2-3 jam.

So, enjoys sneek peak pics first day.





Ok guys, nanti kalau sempat esok Sha update lagi ye.. Pasni nak semayang Subuh..

If you wanna  know how we achieve FOC trip like this, you can SMS Sha NOW!! (sebab kat sini Sha roaming ye). Then after Sha balik we can meet n ade gift Holland & Belgium!!

Sha Khalid - 012-2151541
or

Pssttt.. simpan no phone Sha ni, in case you wanna chat with me later.. :D




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Trip - Salam Dari Belgium!!

1 comments:

la.. dah ronda atomium, mini europe and grand palace dah ke.. nak ke Maasmechelen lah kejap lagik tu.. happy shopping...

Apartment officemate hubby ku dekat je ngan grand palace tu.. jumpa Hector chicken tak?? yang tu boleh makan.. and jangan lupa Mussels ye..

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.