Advertisement

It's All About TEAMWORK!!!

 Alhamdullilah, syukur sangat-sangat kepada Allah SWT, berkat usaha yang berterusan dan syukur dapat rakan-rakan kongsi yang sama-sama turut serta committed in this business.

Alhamdulillah Sha bersyukur sangat-sangat dijodohkan dengan mentor & leader yang sangat-sangat hebat iaitu Founder of Green Leaders Group (GLG), CDM Hanis Haizi.  She is one of the TOP leader in our company. And I'm proud to be ONE of her CDM. 

The key to success is always TEAM WORK!! Tanpa TEAM WORK I don't think we can go this far!!!


premium beautiful hanis haizi
Dulu stranger now we all dah jadi sahabat..Alhamdulillah 

With my beloved Mentor CDM Hanis Haizi, mungkin ramai yang tau cerita bagaimana Sha & Hanis kenal & terus jadi business partner. Excerpt from blog CDM Hanis Haizi mengenai entry kumpulan Green Leaders Group:-



"Seterusnya kepda CDM Sha Khalid, bukan anak Dato Khalid Mohd Jiwa yeh.. :P We begin as a strangers... masa dia jumpa hanis , hanis baru je balik dari Swiss... she has been my silent reader for 3-4 years... lama tuh!! Dari before hanis buat business lagi.. hari demi hari..tahun demi tahun tak de pun perubahan. Lantas dia pun terus contact hanis.Rupa-rupa bila contact dia she is Software Engineer from IBM tempat husband I kerja dulu... and rupenya my husband punya Colleague pun kawannya.Alkisahnyee gituu... and She only takes about 1 year and a half to become a CDM. Not only that, dia dah la keja full time as engineer, mother of two, with no maid and duduk nun jauh di Rawang. Untuk berjaya mesti banyak melakukan pengorbanan. Takboleh la duduk depan computer harap-harap ada customer datang kat kita. :D
Anak Felda ni dari Johor, dulu pakai Viva je now sudah bergaya dengan Merc C Class Compressor. And before she joined the business, dia tak pernah ada PASSPORT. And alhamdullilah segala-galanya bermula dengan business Premium Beautiful under GLG!! And dia masih buat partime dan incomenya RM35k a month."


premium beautiful CDM hanis haizi
Every month antara agenda wajib ialah jumpa CDM Hanis untuk setting strategy kumpulan. Dari A to Z semua di ajar.  Antara tips nak berjaya dalam business ni juga ialah sentiasa rapat & bulat hati dengan leader.


CDM Hanis Haizi juga akan turun padang bagi motivasi, strategy & spend masa dengan my business partners. Belum ada lagi business yang orang berjaya share segala SECRET RECIPE untuk orang lain sama-sama berjaya dengannya, tapi dalam bisnes ni semua tips di beri PERCUMA
premium beautiful hanis haizi team
Dinner at Alexis Bangsar with my diamonds
premium beautiful hanis
Syukur sebab most of us bermula dari STRANGERS but now we become SAHABAT!
ILMU di curahkan di mana sahaja. Bestnya business ni leader akan sentiasa ingatkan apa yang perlu dibuat. 

premium beautiful sha khalid
Small O-Group for my team after class
premium beautiful hanis
Dengan my business partners yang sentiasa committed di dalam business

Sha juga telah dididik early of the month WAJIB ada Personal Touch, Personal Coaching or small discussion with all my leaders. Bila ada orang guide semua kerja jadi senang. Ini la hebatnya bisnes yang Sha pasti takkan jumpa di mana-mana iaitu TEAMWORK!! TRUST ME. You'll never WALK ALONE in this business, seriously!!! 
premium beautiful
Personal touch with Farah, new partner under DSM Refqah wings

premium beautiful cdm sha khalid
Setting target with DSM Mimie
premium beautiful sha
Setting target with DSM Yanti
premium beautiful
With DDM Eija & teams & DSM Mimie. Dinner together & we can talk or discuss about anything other than business
premium beautiful kurus
Personal coaching with my new protege SSM Ayuni. Muda lagi tapi sangat jelas impian & matlamat beliau. Sangat kagum dengan semangat beliau.
premium beautiful corset
Personal coaching with SSM Imah

premium beautiful harga
With my new protege iaitu SM Ambia. She's my silent reader for 1 year & finally we are business partners. Within 1 week she managed to sell 5 PB CASH!!!
premium beautiful team
With SSM Kak Mai, kerja di salah sebuah konglomerat terkemuka Malaysia. Eventho dah kukuh dengan kerja hakiki but still cari peluang in this business

premium beautiful
With DSM Iza & team
premium beautiful hanis haizi
IMPIAN & MATLAMAT kami sama, Semoga Allah permudahkan urusan Sha & semua business partners.



"TO BE THE BEST, FOLLOW THE BEST!!"

BE IN THE RIGHT 
GROUP BECAUSE IT IS ALL ABOUT TEAMWORK!!" 
premium beautiful

Let's join our Green Leaders Group, the new generation and educated!! Together we fly high. 

Call/SMS 
Sha : 012-2151541


I'll GUIDE U ALL THE WAY

Together Everyone Achieve More





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
It's All About TEAMWORK!!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.