Bonding Time : Shopping at Dior !!

Friday, June 15, 2012

Salam jumaat semua!!! sekejap je masa berlalu kan..now dah masuk minggu ke-2 June..Bulan Rejab pun dah dipenghujung. Sha rasa memang masa sekarang ni sangat-sangat cepat berlalu...dah pertengahan tahun 2012..pejam celik je kan..

Harini meh kita cuci mata...sure hari jumaat semua orang takde mood nak kerja kan? 

Sha nak share my new experience ;-) actually event ni happened 2 hari yang lalu (13 June 2012/Rabu), my mentor CDM Hanis Haizi was invited by Dior Starhill untuk try their new collections. Special invitation just for Hanis sahaja and Hanis telah invite CDMs under her Premium Beautiful group together to this event. Event ni memang sangat-sangat special for me because kitaorang boleh try any of Dior collections regardless of their handbags, shoes, dress or anything yang we ols rasa nak try ;-)

premium beautiful shoes
Firstly Sha tried this one..ok laaa..tak sesuai sangat dengan kaki saya ;-)

premium beautiful macaroon
Then we ols dihidangkan dengan macaroons ;-)

Yang paling best sekali Sha rasa masa event ni ialah semua salesgirl entertain kitaorang je..siap tak muat size ni..nak size lain, tak nak color ni nak color lain..haha memang best!! duduk 3 jam kat situ tak rasa apa-apa. 


Rasa sangat-sangat bertuah dalam business sebab bukan sahaja FOCUS buat business tapi bonding session macamni. Kitaorang memang punya MINAT yang sama iaitu SHOPPING & DESIGNER HANDBAGS ;-) our leader plak as u all knows Hanis Haizi memang pakar bab-bab designer handbag ni so Hanis dah jadi consultant kitaorang..sangat-sangat seronok!!

premium beautiful CDMs
tak cukup korum. me, naa & mai..Hanis, Salha & Fazi tgh busy try handbag ;-)

So, masa ni Sha dah setting target handbag apa yang nak beli masa di Paris nanti ;-) bukan hanya handbag tapi dengan kasut sekali hihi


premium beautiful Dior handbag
Cantekkkk sangat!!!

premium beautiful Dior shoes
very comfortable!!!

premium beautiful high heels
i'm in LOVE!!!!

premium beautiful sha khalid
Cantek kan!!! Fuhhh tak sabar nak beli masa kat PARIS nanti!!

OK tu je cuci mata kali ni..seronokkan bila sesekali dapat spend masa mcmani..manisnya berbusiness Premium Beautiful ni sebab susah senang sama di rasa..Thankss Hanis for all these..Green Leaders Group rawkkkk!!! 
Proud to be one of the CDMs under GLG!!!

Lets join us under Green Leader Group NOW!!!!
Sha : 012-2151541



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe