Mamy merindui mu!!!!!

Friday, June 08, 2012

Rindunya kat Syafi & Syakir, dah 2 minggu dorang kat kampung...ffuhhhh rasa macam dah 2 tahun...maybe sebab tak pernah tinggal dorang lama-lama, disebabkan nak berpindah randah ni so terpaksa letak diorang kat kampung kalo tak confirm aku akan menjerit jeee...tapi dorang berdua seronok jerk tinggal kat kg, kalo call tu suara happy jek tapi still la tanya 'bila mamy nak balik kg' huhuuh...tapi takpe bagi dorang rasa hidup kat kampung plak macamana bermain2 dengan pasir, kejar ayam belakang rumah & main pondok2 kee..kikiki duduk kampung dorang dapat bebas ke sana sini compare kalo duduk kat kl ni kan...


Tapi tak pe kerinduan akan berakhir ..
esok Sha BALIK KAMPUNG!!!!! nak amik budak berdua ni laa, next week kan dah sekolah..
so sambil balik kampung sambil sharing biz opportunity kat my old frens..
nanti boleh menari-nari di EIFFEL TOWER ;-)


Alang-alang Sha dah berada kat Johor ni, orang-orang Johor meh kita gegar London & Paris semuanya FREE OF CHARGE

Call/SMS Sha okayy 
012-2151541

Jom kita tatap gambar wajah kesayanganku ini pula..pic taken using Canon 60D..potograpernya ialah dedy beliau ;-)


Zaim Syakir & cousin beliau

Seronoknyaa Zulfan Syafi main basikal yerkkk

tak sabar nak gigit muka dia!!!

Suka buat muka mengarot mcmni..ikot sapa tatau ;-)

Along yang penyayang..semoga sampai besar la terus mcmni..aminnn



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe