Advertisement

Collagen + Premium Beautiful

OK, Harini Sha nak share something yang baru ..fresh from oven ;-) Untuk wanita-wanita yang nak jaga kecantikan CONFIRM suka & teruja..


OK, korang penah consume collagen? For me Sha penah try 3 brand..tapi semuanya taste kurang menarik minat Sha..Sha ni jenis makan ubat suka yang sedap, So kalo tak sedap harap maap la memang takkan makan..so end up mmg last-last terbuang je la or bagi kat orang.. 

TAPI..... 

Bila Sha rasa this collagen memang terus jatuh chenta!! rasa yang sangat fresh & sedap ..seriously!!! taste like ribena or air rozell tu..sedappp manis! i loike to the maxxx~~ 

Presenting...... 

BBplus Collagen


Sha punya concern is umur semakin meningkat so kena ada something untuk prevent kulit dari berkedut because collagen is something related to your skin. Lagi pulak sekarang ni cuaca tak menentu because faktor luaran pun boleh memberi kesan pada kulit. So, cara pantas & mudah ialah kena ambil collagen tambahan untuk mencegah tanda-tanda awal penuaan. Semua perempuan nak cantik kan ;-)

Fungsi Utama : REPAIR, REBUILD, RENEW
Ingredients dia semulajadi dan berkhasiat, gunakan tanpa was-was.



Satu kotak BBplus ni untuk consume selama 20 hari, just mix dengan 150ml plain water then sluurrpp..hehe sedapss & cantek??? best sangat!!

Sambil mengupdate blog kita minum collagen keh..

Sha ada good news untuk sesiapa yang nak try FOR FREE BBplus collagen. Caranya senang je, just message or e-mail Sha address, then Sha boleh poskan. Atau yang nak jumpa Sha personally pun boleh. ;)

Untuk yang beli FULL SET PREMIUM BEAUTIFUL, Sha akan bagi 1 kotak BBplus as a FREE GIFT!! LIMITED to 5 CUSTOMERS only!!!


Call/SMS Sha NOW : 012-2151541 / kebayalabuh@gmail.com








If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Collagen + Premium Beautiful

1 comments:

saya nak juge blh? hehe :)

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.