Advertisement

Selamat Hari Malaysia 2012

Bestnya 3 hari bercuti..but business saya still on as usual. Takde istilah cuti dalam berbusiness, dengar macam stress je kan?? hehe tapi totally tak stress because semakin you busy berbusiness maknanya semakin masyuk la income..Alhamdulillah..

So sempena cuti 3 hari ni, we all memang tak plan nak balik kampung or jalan jauh-jauh because dah ada business appointment perlu dilaksanakan. Just nak bagi Syafi & Syakir happy makanya bawak la diorang tidur hotel. Hehe dorang berdua ni memang suka tido Hotel..sebab paling utama ialah nak mandi swimming pool padahal kat umah ni ada je swimming pool..haihh budak2 kan..

Kami stay kat sini 2D1N

Alhamdulillah hotel yang best & room very spacious. Dan paling best sebab tengah-tengah KL senang la nak pegi shopping ;-)





sampai-sampai check wireless dulu, perkara wajib coz my busines must have internet connection anytime & everywhere :-)

Then, bawa Syafi & Syakir mandi-manda..pastu malam pegi jalan-jalan kt Low Yat mencari apa2 yang perlu ;-)

Supper kat coffee bean Bukit Bintang, Syafi & Syakir menikmati Ice Cream

View from our room

After breakfast before check out, main game je la aktviti dorang

Then around pukul 12pm, siap-siap untuk check out coz Sha ada business appointment. Overall Syafi & Syakir happy sangat-sangat, dorang request lagi tido Hotel, dengan syarat kena behave hehe..

Terus la behave ..kata nak tido hotel lagi kan ;-)

Alhamdulillah, dalam sibuk berbusiness & bekerja tapi still dapat spend quality time for Syafi & Syakir. At least bagi dorang rasa gembira & dihargai. Maybe before buat business hari-hari setiap masa jumpa mamy tapi bila dah berbusiness memang kadang-kadang nak spend masa banyak untuk mereka berdua agak susah, so short trip macam ni memang sangat-sangat ditunggu-tunggu..after all saya buat semua ni untuk mereka berdua juga..InsyaAllah..









If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat Hari Malaysia 2012

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.