20th Anniversary & CDM Award 2012

Tuesday, December 04, 2012

Sha dah dapat semua pictures during 20th Anniversary & CDM Award dari my official photographer Khairi Malik from Momentlicious
Thanks Khairi for the awesome pictures. Lepas ni boleh jadi my official photog la ye :) 
Thanks to INNAIRED for the dress. I'm in love with the dress. Next event confirm leh buat lagi ;-)

Let's enjoy the pictures!!

premium beautiful 1
Alhamdulillah..mixed feeling time ni..setelah melalui pahit & manis dalam business syukur sampai juga Sha ke tahap ini..syukur..syukurr

Event yang penuh bermakna ni berlangsung secara gilang gemilang di Stadium Melawati Shah Alam. Lebih 10,000 orang memenuhi stadium bagi meraikan majlis yang penuh meriah ni. Memang sangat teruja & sebenarnya tak sangka akan sampai ke tahap ni. 


Bila teringat hari pertama join business ni memang tak de dalam target pun nak sampai ke tahap Crown Diamond Manager but Alhamdulillah with the right guidance & the right group under GREEN LEADERS GROUP semuanya tak mustahil.


premium beautiful 2
Our Big Family; GREEN LEADERS GROUP!!

premium beautiful 3
My beautiful business partners with Our Mentor CDM Hanis Haizi

premium beautiful 4
Thankss for coming!! Loves u all to bits

premium beautiful 5
Thank you CDM Hanis & CDM Raz for your endless support to me & team! 

premium beautiful 6
VVIP Seats 

premium beautiful 7
happy faces; CDM's GLG

premium beautiful 8
Khusyuk betul kitaorg tengok Video 20th Anniversary, very meaningful video indeed

premium beautiful 9
my gorgeous leader Hanis Haizi,  dengan dress puluhan ribu dari Radzuan Radzwill
premium beautiful 10
Ada live performance dari Shila Amzah & Dayang Nurfaizah

premium beautiful 11
Nervous nak turun stage u olss

premium beautiful 12
With General Manager Hai-O Mr. Teoh Nee Siang & Pengerusi Hai-O Tan Sri Osman S Cassim

premium beautiful 13
Masa ni debaran tak hilang lagi, sejuk tangan, berdebar, syahdu, happy semua ada

premium beautiful 14
Terserempak dengan Pengerusi Hai-O, Tan Sri Osman S Cassim nak p solat Asar

premium beautiful 15
busy kan we olss..reply tweet, facebooking & instagraming ;-)

premium beautiful 16
Us with Ekah & Ikie

premium beautiful 17
Video masa nak naik stage; my kata-kata semangat "Kita takkan kalah bila kita berada di bawah, kita hanya kalah bila kita tidak bangun semula dari bawah"

Berakhir sudah my majlis, penutup 2012 yang penuh bermakna & tidak akan Sha lupakan sampai bila-bila insyaAllah. 
Perjuangan manis dalam business yang diraikan penuh 
bermakna & meriah oleh Syarikat. 
Bersyukur Sha bernaung di bawah Syarikat yang betul-betul kukuh & sentiasa menghargai Usahawan.


premium beautiful 18
Kaki dah lenguh ;-)


But, Perjuanganku masih belum selesai, sekarang masanya untuk menjadikan my business partners pulak sebagai bintang baru 2013

InsyaAllah 2013 pasti lebih bermakna untuk melahirkan pewaris-pewaris baru sebagai Crown Diamond Manager..ameeennn

P/S: For more piccas, follow me on FB




You Might Also Like

5 comments

  1. Sha, dress innai red ni memang gorjes .. bila tengok gambar sha rasa bdebar pulak nak siapkan CDM ni .. hehe .. Nerves! Anyway, congrats Sha on ur achievement .. Thanks for ur guidance too :)

    ReplyDelete
  2. amin...tahniah kak sha....

    ReplyDelete
  3. Eija : u can do it my dear!!!
    Wan : tqq..ur time will come!!

    ReplyDelete
  4. tahniah sha..i felt happy i was there on your day to witness all these

    ReplyDelete
  5. tq shida for coming..insyaAllah dengan usaha & cara yang betul masa shida pun akan tiba nanti

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe