Premium Beautiful Terengganu Business Trip

Tuesday, December 11, 2012

Syukur my business telah berkembang mekar di Pantai Timur ;-)

Sha baru je balik last week dari Terengganu, travel dari Kemaman ke Dungun ke Kuala Terengganu :)

What I LOVE most about Terengganu
:
:
:
premium beautiful 1
Laut!!! Rasa sangat nyaman, aman & tenang. Best je rasa if bangun pagi hari-hari tengok pantai kan
 AND
:
:
premium beautiful 2
Nasi Dagang & Laksam! i'm a NASI DAGANG & LAKSAM LOVER!!

Memang rasa sangat-sangat best trip kali ni, dapat luangkan lebih masa dengan my business partners. 
Alhamdulillah such a very good experience to me. Actually tak pernah terfikir & tertarget pun nak mengembangkan business ke Pantai Timur, but Alhamdulillah memang rezeki di bumi Allah ni sangat-sangat LUAS if kita USAHA memang tak terjangkau rezeki yang diberi..syukurrr


First stop Sha di Kemaman meeting my new Branch Manager from Kemaman. Sha kenal Yati thru ONLINE & Alhamdulillah now we become business partner. 
Jarak bukan penghalang untuk kami sama-sama mengejar impian. 
So anyone from Kemaman 

Boleh call Yati019-9796990

 for
Business Opportunity 
&
Premium Beautiful FREE Trial 

premium beautiful 3

Then, after bantu Yati business appointment terus pecut ke Dungun.
For this trip Sha & family stay kat Ulek Beach Resort, oklaa resort ni yang bestnya sebab dekat sangat dengan pekan Dungun so senang sangat nak cari makan. and tempat ni pun aman je if nak jumpa client..

premium beautiful 4

premium beautiful 5


Kat Dungun Sha meet up with bakal DSM Shida.
Warga Dungun yang ingin menjadi sebahagian dari keluarga besar Green Leaders Group boleh 
contact my Protege bakal DSM Shida : 019-9639884

InsyaAllah Sha & Shida will guide u all the way..

premium beautiful 6
Personal Coaching Shida at Ulek Beach Resort

premium beautiful 7
Dinner with Shida's family kat kedai her friend. Sedap kak Mila masak nasi dagang & laksam, sampai licin satu pinggan Sha makan :)

Not to forget my trip in October with bakal DDM Ekah & DSM Lina ke Kuala Terengganu
Experience yang paling berharga because kami berjaya bantu business partner DSM Lina jual 8 corsets Premium Beautiful to her clients  in less than 2 hours..Alhamdulillahhh

premium beautiful 8
muka khusyuk mendengar

premium beautiful 9
DSM refqah in action, explain about Premium Beautiful to our clients

Alhamdulillah now boleh dikatakan everymonth Sha akan turun ke Terengganu untuk bantu business partners for business sharing or personal coaching..
yang senangnya business ni sebab every steps semua ada orang akan guide & ingatkan kita...InsyaAllah 

Be Part of My Team:-
Sha
012-2151541




You Might Also Like

1 comments

  1. Nasi dagang memang the bestt.. Lainkali boleh dtg terengganu lg for business sharing with my potential bisnes partners pulak :)

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe