Advertisement

Premium Beautiful Trip: 8 days to go & counting

Macam tak caya, selama ni dok menghitung hari je..now tengok calendar tinggal 8 hari je lagi before we fly off to my dream place !! LONDON & PARIS. Inilah antara first wishlist yang Sha buat masa nak start the business dulu. And masa tu memang gigih plan nak kumpul duit from side income untuk vacation kat London & Paris tapi Alhamdulillah this trip ALL sponsored with 5 stars treatment..syukur ya Allah


Travel for FREE antara drive yang buat Sha lagi bersungguh untuk buat business Premium Beautiful. Sebab masa first time pergi Hong Kong Disneyland with all partners memang sangat-sangat seronok. So, before sampai sana for REAL, jom kita amik feel dulu.


We all akan pergi London dulu. First day sure akan ada city tour, bestnya London ni sebab banyak building yang unique yang tak ada kat Malaysia. Buckingham Palace, Trafalgar Square, Big Ben, Westminster Abbey and madam-macam lagi kot.


If pergi Europe tak sah if tak pergi Outlet. Dari dulu lagi berangan nak pergi Bicester Village. If tengok orang pergi sini memang sangat-sangat teringin..Hopefully tak meroyan la nanti kat sana hehehe. Kat Paris we all plan nak pergi La Vallee Village.




One full day kat London for Free & Easy! So apa lagi kalo bukan SHOPPING!! Of course akan pergi Oxford Street, shopping heaven dari local brand sampai la ke high end brand. My target nak beli handbag, wallet, shoes, baju untuk hero2 and souvenirs for friends & business partners. Business partners dapat longchamp kot hihihi..wait & see ;-)




Dah puas menghabiskan Pound Sterling kat London we all akan naik Eurostar ke Paris. Naik eurostar ni pun antara experience yang nak rasa. Sure best nanti dengan semua business partners gelak-gelak sakan..oh myy tak sabar..masa taip ni pun dah rasa adrenalin rush!!

Can't wait for Paris, a City of Love. Bergambar sakan kat Eiffel Tower, dah anak 2 baru honeymoon kat sini hehe..Posing kat Champs Elysees, Arch De Triomphe, Place De La Concords, visit Fragonard Perfume factory and enjoy a cruise on the River Seine.




Ok tu je perkongsian kita untuk harini hehe..excited, nervous, tak sabar, happy, cuak semua ada..mix feelings now..semoga Allah berikan kesihatan untuk pergi ke London & Paris. For now mari kita mengimbas kenangan masa kat Holland & Belgium, which is my very first FOC trip to Europe.




OK, Ada announcement ;-) Sha also amik order for handbags from London & Paris. So anyone yang interested nak order handbag let me know kay. Nak order LV, Gucci, Prada, Burberry, TODS, Furla just name a few ;). Definitely the price is way cheaper than Malaysia.

Call/SMS : Sha - 012-2151541
Email : kebayalabuh@gmail.com










Tag : Premium Beautiful



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Trip: 8 days to go & counting

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.