Ads

Advertisement

Wishlist 2013 - Handbags


Beli handbag antara my 2013 wish list. So, dah ada in my mind & dah berangan-angan apa handbag yang kena beli untuk tahun ni. Antara wishlist handbag 2013 ialah ;-)


premium beautiful 6
Lady Dior : Quilted Patent Lather in Cruise Blue


premium beautiful 5
Chanel Flap in iridescent grained calfskin. Yang ni Fall/Winter 2012-13 collection. Cantekkan color ni ;)
premium beautiful 4
LV Alma BB - Piment Color. Cute je handbag ni. Target nak beli masa London trip nanti in sha Allah
premium beautiful 3
Mulberry Alexa - Berry Small Grain Calf Nappa
premium beautiful 2
Balenciaga Classic First Cassis

Dan sebagai penutup, sebiji wallet Chanel idaman kalbu. Menggantikan LV Insolite ku hehehe


premium beautiful 1
Chanel wallet - tak ada yang specific tengok mana berkenan nanti nak beli..in sha Allah 

In sha Allah tu je so far my handbag wish list for 2013. Anyone yang memang suka beli handbag boleh join Sha to do my part time business seriously u tak kan keciwa. Sebab dulu Sha started doing my part time business just to buy designer handbag without touching my current salary Alhamdulillah. 
Can call/sms Sha 012-2151541 and I'll share with you my business plan.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Wishlist 2013 - Handbags

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.