Ads

Advertisement

Premium Beautiful : Personal Experience

Just nak share my personal experience after about two year wearing this amazing corset. 
Sebelum ni Sha memang tak pernah tahu kewujudan corset Premium Beautiful & tak pernah bother nak pakai any corset pun. Alhamdulillah Sha memang dari dulu until now pun badan boleh dikatakan maintain tapi satu part je tak boleh tahan is my perut. After deliver my second baby secara Caesarian memang perut sangat-sangat flabby tapi tak amik port because pergi kerja i'm wearing Jeans & Shirt so semua tu akan tersorok rapi sampai la Sha jumpa my leader now untuk tahu lebih lanjut mengenai side income yang dia buat. 

So, dari situ bermula lah perkenalan pertama dengan corset Premium Beautiful ;-) Walaupun at that time memang rasa tak perlu pun pakai sebab memang dah kurus (walaupun tak) and target takpe la buat je business sebab rasa market nak jual tak ada masalah. Maka bermula lah perjalanan business dan dalam masa yang sama bila buat business dapat 2 free corset Premium Beautiful so terus la try pakai 1 set. 

First day pakai rasa tak bernafas, ye lah first time seumur hidup pakai corset, even masa wedding dulu pun tak pakai. Cakap kat husband macamana la nak bertahan ni .. and masa tu Sha pakai Long Girdle size 76. Tapi bertahan pakai sampai ke malam. 

So, esok tu pakai lagi rasa dah ok sikit..actually baru Sha tau rupanya pakai corset ni, mana-mana corset pun first day memang rasa kurang selesa sebab corset tu nak sesuaikan dirinya dengan badan kita..surprisingly on 3rd day girdle size 76 dah longgar!!!! Until now ada lagi size 76 tu k tak pakai..sapa nak??? So on 3rd day Sha dah tukar ke girdle size 70 dan rasa tak selesa totally dah tak ada. 

Apa rasa yang Sha boleh share :- 

1. Confident level terus memuncak sebab segala flabby dah tak ada.

2. Sha breastfeed both of my kids & my second one  breastfeed until umur 3 tahun. Actually masa Syakir 4 tahun dia dok hisap susu pun still ada lagi. Sebab Bra Premium Beautiful ada FIR so boleh meransang pengeluaran susu ibu.

3. A bit censored, tapi just nak share my breast more pushed up and Long Bra/Short Bra Premium Beautiful memang sangat support for big breast. And one more thing after 2 years Sha pakai Bra Premium Beautiful tali still tak longgar & tayah kalut nak beli bra lain dekat luar. Which is Sha jimat 2 tahun tak beli Bra.

4. Boleh pakai kebaya, Sha dulu ratu kebaya gak la sebab tu email pun kebayalabuh ;-) tapi lepas deliver Syakir out of confident nak pakai. Sebab rasa tak ada shape sob sob..Alhamdulillah bila Sha pakai waist nipper tu terus ada shaping & boleh pakai semua jenis baju, tak perlu nak sorok-sorok :) haha sebab totally confident nak pakai.

5. No more period pain. Sha memang ratu period pain jugak .. if time period tu kadang-kadang boleh telan menstrual pill 2-3 biji sehari sebab tak boleh nak tahan sakit..Alhamdulillah seriously now nak period pun tak perasan & sepanjang period pun no more period pain. Sha dapat banyak juga feedback dari customer yang dah tak ada period pain.

6. Posture badan yang betul, 9 tahun in IT world memang mengadap PC. Sampai colleague Sha pernah tegur 'U boleh duduk betul-betul tak? nanti bongkok tak cantik tau' huhuhu bila pakai waist nipper Premium Beautiful ni memang automatically badan tak membongkok.

Sha advise if dah start pakai Premium Beautiful, pakai consistently 8 jam sehari. But trust me once you all pakai je Long Girdle & Long Bra Premium Beautiful memang akan rasa lain & my favourite piece is Long Girdle. Tak boleh tak pakai sebab SEDAP GILE!! 

Make sure beli dari authorized agent so tak akan ada masalah nak tukar size or nak antar service if anything happen to your corset sebab Premium Beautiful is LIFETIME WARRANTY corset. Investment actually beli sekali pakai 5-10 tahun :-)

premium beautiful 2
masa ni tak pakai PB lagi

premium beautiful 1
semua entrepreneur yang pakai Premium Beautiful. More CONFIDENT!


Anyone yang nak FREE TRIAL Premium Beautiful boleh inform Sha & Now ada promotion for Chinese New Year!!

Call/SMS/Whatapps
012-2151541






Tag : Premium Beautiful



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful : Personal Experience

4 comments:

hendak pakai percuma boleh x? duit xde nak bayar..

Boleh diusahakan.. ;) Nanti ija msg Sha ye..
012-2151541

Nak tanya masa u pki ling girdle tu berat u brp?

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.