Advertisement

Day 1 - London & Paris Trip : KLIA - Gatwick

Aura London Paris trip tak habis lagi. Even dah balik seminggu & jetlag pun dah tak ada tapi excitement still ada. Still boleh terbayang setiap detik-detik indah kat sana..wahhh jiwang terus hehhe..

Disebabkan trip ni one of my dream trip, so gambar sangat-sangat banyak. Terpaksa la update blog batch by batch ye :) This trip nak share first day kat KLIA, Malaysia & Gatwick, London!

Enjoy the pics!!

premium beautiful 1
Myself! Theme pink pants!

premium beautiful 2
my business partners!

premium beautiful 3
waiting for check in with Ekah

premium beautiful 4
with Zaer Ali, my best buddy..my husb..my PA 

premium beautiful 5
we are in Bus B2!

premium beautiful 6
happy faces!!

premium beautiful 7
Ekah, Adda, Ayuni and her friend
We boarded at around 9pm from KLIA to Gatwick, London. It was a 13 hours journey. For me, no issue sebab Sha jenis senang tidur.. take off je boleh tidur sedar masa nak makan je.. then tidur balik.. Lepas tu sedar-sedar dah nak landing di bumi London..Alhamdulillah.. tercapai impian selama ni and semuanya hasil dari titik peluh dari business.. syukur.. syukur.. tak tau nak gambarkan macamana hanya gambar-gambar ni sahaja yang boleh berkata-kata...


premium beautiful 8

premium beautiful 9
dah sampai Gatwick airport..muka selebet sungguh hehe
premium beautiful 10
Alhamdulillah safely arrived bersama-sama dengan semua business partners cum best buddies 
premium beautiful 11
Feeling-feeling dulu dah sampai Europe
premium beautiful 12
Started our journey in the city of London!!





Tag : Premium Beautiful



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Day 1 - London & Paris Trip : KLIA - Gatwick

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.