Me in Harmoni Magazine

Thursday, July 04, 2013

Alhamdulillah, satu lagi moment indah lepas Sha buat bisnes ni. Sebenarnya, tak pernah terfikir pun nak appear dalam magazine sebelum ni. Rasa macam retis gitu.. hehe

Sha nak berterima kasih pada Shana, reporter Harmoni yang tulis article column Obsesi tu dan juga Shah photographer Harmoni. Diorang ni memang sporting dan mesra. Penceritaan Shana pun amat menarik. Hopefully boleh motivate readers Sha dengan perkongsian dalam Harmoni ni.

Dalam buat sesuatu, kita kena ada passion dan perlu ada matlamat yang jelas. Matlamat tulah yang akan guide kita supaya tak lari dari landasan. Matlamat tu juga yang akan push diri kita untuk bekerja lebih keras lagi. Sesetengah orang rasa selesa dengan apa yang mereka ada, tapi pada Sha, untuk capai impian kita perlu buat pengorbanan. Orang biasa-biasa macam kita tak ada modal wang yang besar, tapi modal kita adalah masa. So, tak salah korbankan masa lapang sekarang untuk kelapangan masa depan, kan?



premium beautiful sha khalid dalam majalah harmoni july 1


premium beautiful matlamat jadi panduan kita


majalah harmoni cover Rozita Che Wan
Che Ta cover majalah edition ni. Lawa Che Ta bertudung.

Sha appear ni dalam Harmoni edition 1 - 15 Julai 2013. Kalau sudi, dapatkan di pasaran ye.. ;)




You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe