Advertisement

Business Opportunity for Johoreans

Morning lovelies

Sha nak introduce my new business partner from Johor. Business partner yang tak disangka-sangka. Kami terpisah lebih kurang 18 tahun. I still can remember how close we were masa boarding school dulu, tapi after abis je exam PMR beliau terus je balik Shah Alam. My friend ni agak homesick and gembeng hehehe jangan marah darling..Sha close dengan dia masa form 3, banyak share kisah suka duka..but character we all berbeza Sha suka cakap but dia sangat-sangat pendiam. Masa dia dah pindah ke Shah Alam last contact masa dia form 4. Hantar surat and gambar pengubat rindu lepas tu tak contact dah sampai laaa bulan 11, 2013 Sha dapat whatapps from her. Sangat-sangat terkejut bila dapat whatapps dari dia and dalam masa yang sama happy because memang mencari tapi tak jumpa-jumpa.


Sha & Fasny, first dating after 18 tahun terpisah

So, begitulah ceritanya.. hehe insan tersebut ialah Fasny Hennieza Bt Faisal aka Fasny. Macamana Fasny dapat cari Sha semula pun melalui baca blog. She's been my silent reader since 2012..Sha actually tak sangka dapat jumpa Fasny balik tapi Alhamdulillah blog Sha menemukan kami semula.

Fasny actually based in Johor Bahru. So, orang Johor yang nak cari side income, nak try Premium Beautiful, nak try Mineral Coffee and BB Plus or yang lain-lain boleh directly contact Fasny. She's doing this business fulltime and Insha Allah Fasny and Sha akan bantu.. 

For business now ada extra bonus up to RM7000/month & for Premium Beautiful still ada promotion.

For details boleh directly contact 
 Fasny : 012-6950403 
 & feel free to visit her blog 


Our first business appointment & meeting her client






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Business Opportunity for Johoreans

1 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.