Advertisement

Family Day Out : Bowling

Dah lama plan nak buat family day out dengan my business partners tapi disebabkan kekangan masa so asyikla tertangguh. Akhirnya plan menjadi kenyataan juga, we all decided nak main bowling. Seronok sangat sebab jarang-jarang dapat berkumpul sekali dengan husband and anak-anak.  We all main dekat Pin Junction, e@Curve, Damansara. Yang best tu siap book 3 games sampai lenguh-lengh la tangan membaling bola mengalahkan orang pro kan. Memang sangat-sangat happening event ni dengan anak-anak pun sibuk nak baling bola. Husbands pun sangat-sangat sporting, bersungguh membaling bola.

Insha Allah next time akan buat lagi family day out macamni, disamping boleh have fun together boleh juga mengeratkan silaturrahim kami bersama. Thanks to all partners & husbands yang sama-sama datang memeriahkan majlis tanpa you all siapalah Sha ;-) 

group photo wajib ada..yeayy 

Sue & Sharifah

Syafi kat kampung..sian taleh join 

tengok tu anak-anak pun sibuk nak main

Semangat ni nak main 

Me & Sharifah


gaya masing-masing

the result! congratss top 5. Top 5 dari bawah tu saje je tanak tunjuk hebat ;p


xoxo




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Family Day Out : Bowling

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.