Wishlist 2013 - Impian Jadi Nyata

Wednesday, January 15, 2014

Seperti biasa masuk new year confirm ada Wishlist or Azam untuk tahun baru. Sama juga macam Sha memang every year ada je azam or wishlist yang akan try untuk achieve. Dengan kata lain azam ni pun angan-angan hehe.. saya memang suka berangan sebab berangan itu free.. so tak salah untuk berangan hehe..

Last year 2013, Sha ada wishlist for handbag. Sha memang menggilai handbag and rasanya semua perempuan pun sama haha naik pening suami-suami melayan kehendak handbag isteri-isteri. Tak kisah berapa harga handbag sekali pun tetap juga nak beli kan.. So, rentetan dari last year punya entry Wishlist 2013 - Handbag Sha just nak share apa Impian handbag Sha yang telah menjadi kenyataan  ;-)


First Sha nak :-


Lady Dior - Patent Leather : Tak jadi realiti lagi, InshaAllah will get it soon ;-)

Second wishlist :-

Chanel Flap in iridescent grained calfskin. Yang ni Fall/Winter 2012-13 collection. Cantekkan color ni ;)

Above is the original wishlist, but Alhamdulillah I got mine the Chanel Flap in Beige Caviar. The most kesayangan bag so far. Bought at Harrods, London on March, 2013 during our free trip to London/Paris. Alhamdulilahh



Wore it during Bella TV interview session

My 3rd dreams handbag :-

LV Alma BB - Piment Color : Tak tercapai lagi ;) Macam tanak dah haha


Next dreams bag :-

Mulberry Alexa - Berry Small Grain Calf Nappa : Tak tercapai lagi..tapi jauh disudut hati nak..husband cakap design biasa je. so tatau nak proceed ke tak haha


Last wishlist handbag 2013 :-


Balenciaga Classic First Cassis

Alhamdulillah i got it!! ni pon antara handbag tersayang. Handbag ni paling Sha suka sebab senang boleh lenjan ke mana sahaja. Macam nak beli color lain pun ye gak ;-) I bought mine the yellow color



And last but not least ....


Chanel Wallet

Tapi..bila sampai je Paris, jadi rambang mata. Sebab pergi butik Dior dulu and tengok wallet dior comes with chain. Makanya terus beralih arah ke Dior. Alhamdulillah tak dapat Chanel wallet dapat Dior wallet with chain in patent leather. Love it so much because can convert into sling clutch bag




Boleh jadi clutch

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan ini, itu je mampu Sha ucapkan bila my dreams comes true. Setiap orang ada impian and dreams masing-masing terpulang macamana kita nak gapai dan capai setiap apa yang kita impikan. Mungkin ada orang tak suka handbag tapi suka benda lain, it depends to individual but pada Sha Alhamdulillah mata keranjangku terhadap handbag telah tercapai and insha Allah for 2014 ada IMPIAN lain yang lagi MENCABAR untuk Sha capai..will share in the next entry inshaAllah..


“If you can’t believe in miracles, then believe in yourself. When you want something bad enough, let that drive push you to make it happen. Sometimes you’ll run into brick walls that are put there to test you. Find a way around them and stay focused on your dream. Where there’s a will, there’s a way.” 
― Isabel LopezIsabel's Hand-Me-Down Dreams




You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe