Ads

Advertisement

Gold Coast, Australia : Sea World & Movie World

Day 2 & Day 3 in Gold Coast, Australia. 1 full day at Sea World & Movie World. Very exciting moments & lagi best if ada anak-anak. Rasanya Sea World punya rides lagi better kot compared to Movie World. Sebab Movie World macam too adventurous je, ke sebab daku yang penakot hehehhe

Let's enjoy the photos


Jet boating before Sea World 

happier!!

inside Sea World, angin sepoi-sepoi bahasa je masa ni

Dolphin show

Dolphin yang bijak & jinak

tengok Shark


one of the rides

jeless gile tengok dorang naik ride ni..huwaa kena repeat lagi ni

ok masa ni dah kepenatan...

Add caption



Third day at Movie World. tengok tu muka masing2 gile meroyan

tak de orang lagi dalam ni...we all sampai awal sebab nak breakfast dengan cartoon characters. Best gile!!!!



gedikk 






Moral of the story, if pergi Movie World datang la pagi & amik peluang breakfast dengan cartoon characters. Lagi best if ada anak-anak la of course..hehe tapi ni business trip so mak-mak & bapak-bapak sahaja boleh enjoyysss & its FREE!!!


Let's join us to EUROPE starting next month!!!
Call me now Sha : 012-2151541







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Gold Coast, Australia : Sea World & Movie World

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.