Advertisement

HBO Raya Sakan 2015

HBO Raya Sakan aka Majlis Hari Raya HBO Team 2015 berlangsung dengan meriah sekali. Kali ni konsep garden giteww so kami pilih LittlePantry cafe untuk merealisasikan konsep garden tersebut. Basically food memang sangat-sangat ok & semua yang kami rancang berjalan dengan jayanya Alhamdulillah... 

Seronok sangat sebab event yang kami rancang akhirnya menjadi realiti dan meriah sangat. Kami adakan juga Birthday celebration untuk May, June & July babies. Then ada juga best dress for Man & Woman dan last sekali ada lucky draw untuk 30 pemenang. Semua nya sporting habis dan having so much fun. Ni yang bestnya berbisnes dengan HBO sebab semua hubungan seperti family. 

Jom kita layan gambar-gambar raya HBO dari our official photographer Mr. Arshad from Lensa Arshad Production.

Thank you juga kepada yang menyediakan Photo Booth kami iaitu  Rusticka Wedding. 

memang havoc sambutan raya kitorang.. hehe

acara memotong kek hari jadi

biz partners semua.. korang memang awesome!!

masing-masing sporting.. asik gelak ketawa je..

acara wajib, meraikan kami qualifiers trip Bangkok

bersama biz partners dan CDM Kak Misah

Photo Booth dari Rusticka Wedding 

ada je nak posingnya 

:))

thank you partners sebab memeriahkan majlis! penat menjerit & tepuk meja memasing hehe

Ni sebahagian je gambar-gambar aritu.. Banyak lagi gambar-gambar menariks, boleh tengok kat fb Sha.. 

Thanks for reading, moga korang hepi selalu.. xoxo



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
HBO Raya Sakan 2015

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.