Penangan 15 Minit Premium Beautiful

Sunday, April 17, 2016


Semalam terima whatsapp daripada salah seorang customer Premium Beautiful Sha. Alhamdulillah, syukur kepadaNya, dia sedang pregnant. I'm happy for her. Itu cita-cita semua wanita kan, menjadi ibu setelah mendirikan rumahtangga.


Customer : Salam Sha, nak tanya if pregnant boleh ke pakai corset ni lagi?

Sha : Wahh, dah pregnant ye?Alhamdulillah. If dah pregnant tak perlu pakai dah. Tunggu lepas deliver nanti

Customer : Thank you.. ok Sha ;-)


Sebenarnya, customer Sha ni pakai Premium Beautiful lebih kurang 6 bulan sebelum ke jinjang pelamin.

Customer Sha ni tidaklah berbadan besar. Comel je, tapi still confident dengan Premium Beautiful sebab dia dah banyak buat research mengenai Premium Beautiful. Dia tahu yang Premium Beautiful dapat membentuk badan yang cantik untuk hari bahagianya.

Gambar customer Sha sebelum pakaikan PB
Customer Sha ni terjumpa Sha melalui blog. Thanks pada dia yang beli Premium Beautiful dengan Sha. :D

Gambar selepas pakaikan Premium Beautiful
Boleh nampak kan dari gambar di atas beza sebelum dan selepas pakai Premium Beautiful dalam masa 15 minit. Walaupun badan kurus, tapi Premium Beautiful mencantikkan lagi shape badan si pemakai. Premium Beautiful ni tak sama dengan mana-mana lingerie dalam pasaran sebab kuasa 'fat repositioning' yang ada padanya.

Pada customer Sha ni, berbaloi beli sebab lepas bersalin boleh pakai Premium Beautiful ni menggantikan bengkung tradisional. Sebenarnya, lebih kurang seminggu lepas bersalin dah boleh mula pakai Premium Beautiful. InsyaAllah akan dapat effect:

1. Mempercepatkan keluar darah kotor.
2. Mempercepatkan kenaikan rahim (lepas bersalin rahim wanita akan jatuh ke bawah).
3. Kembalikan shape badan seperti sebelum bersalin.

Kepada yang bersalin secara caesar, boleh pakai waist nipper untuk tampung bahagian perut yang baru dijahit. Premium Beautiful, 'long term investment' untuk seseorang wanita.

PROMO : Sesiapa yang berminat beli Premium Beautiful secara ansuran boleh whatsapp Sha. Limited time only.

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe