Premium Beautiful & Punggung Yang Mantap

Tuesday, July 19, 2016

testimonial premium beautiful

Assalamualaikum & Selamat Pagi ;-)

Harini Sha nak share testimoni latest yang customers Sha share bila dah pakai corset Premium Beautiful ni. Kebanyakkannya yang beli corset Premium Beautiful dengan Sha ni ada pelbagai size badan ada yang kurus, sederhana & berisi. Tapi masalah yang dorang hadapi biasanya sebab perut buncit & punggong lebar dan jatuh. Alhamdulillah happy bila dorang pakai corset ni dapat atasi masalah-masalah yang dorang hadapi 



Testimoni fresh from oven. Thanks to my customer Ina.

Baru last week beli Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance dah macam nak melompat ke bintang 😍😍 
 Tu baru sarung PB seminggu, kalau dah pakai
 sebulan rasanya suami pun tanak 😱😱 berenggang!! Yang penting confirm nampak meletopsss pakai baju raya baru tahun ni. 💃🏻💃🏻







Alhamdulillah happy bila jual Premium Beautiful dan customer bagi feedback yang menggembirakan hati. .
.
💟 Punggung yang lebar semakin kecil

💟 Pinggang semakin ramping 

💟 Husband puji tu paling bermakna 💑❤️ 





Alhamdulillah great feedback dari customer premium beautiful..Baru pakai sebulan & pakai pon tak konsisten dah dapat hasil lumayan 😍



Moral of the story, badan kurus ke gemok tak penting sangat yang penting untuk wanita ialah bentuk badan yang menarik, sekurang-kurangnya bila pakai baju tu tak dela orang cakap tengah pregnant 3 bulan. Ini la fungsi corset Premium Beautiful yang sebenar, instant shaping. Dan bila pakai konsisten tu automatically shape badan akan dapat dan masa tu nak pakai corset on off pon dah boleh hehhe 

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe