Advertisement

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H/2016

Assalamualaikum & morning ...

phewww lama gile tak update blog.. dari Ramadhan sampai ke Syawal busy hehhe...

OK Sha nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua followers dan clients Sha. Maaf jika ada salah dan silap sepanjang kita berurusan dan semoga Syawal kali ni adalah yang terbaik buat kita semua. 

Tahun ni Sha raya simple je..My mom tak sihat so feel raya tu memang tak de rasa sangat. apa pun Alhamdulillah syukur masih berkesempatan nak sambut Syawal kan.. So this year turn raya di Ipoh belah husband & raya ke-2 balik ke Johor..Nak share gambar raya pun takde snap banyak sebab takde pergi beraya ke mana pun ;(





OK jangan sedih-sedih raya kan sebulan heehe..enjoy your open house & makan la berpada-pada if rasa dah gimokk or perut buncit boleh la beli corset PREMIUM BEAUTIFUL dengan HARGA KASIH SAYANG dari www.shakhalid.com hehehhe lebiuuuuuu ketat-ketat muuaxxxx






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H/2016

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.