Advertisement

Yeayyy Seoul Here We Come !!!

premium beautiful korea trip

Assalamualaikum & morning semua.

Semoga harini semuanya baik-baik shj. Ok arini Sha tanak share pasal product tapi nak share tentang travel oversea percuma!! Kalau korang yang follow blog Sha dari dulu dah tau dah yang Sha biasa pergi free trip under company. Setahun biasa company akan bagi free trip ke 2 buah negara dan semua tu overseas trip. Yang paling latest untuk tahun ni trip ke Seoul, Korea!

Sha tau semua orang suka melancong sebab dengan melancong ni la kita boleh release stress, tenangkan minda dan fikiran dan paling best dapat tengok keindahan bumi ciptaan Allah ni. Tak kisah la melancong dalam negara ke luar negara semua nya confirm best kan?

Actually Sha dah pernah pergi Seoul, Korea tahun 2013. Tapi masa pergi tu tak pergi Nami Island and time tu musim panas. Untuk trip kali ni company upgrade location ada pergi Nami Island & main salji!! hahah bila salji ni memang syok sangat la kan. Sha memang suka pergi trip time sejuk maybe sebab Malaysia takde winter so masa travel ni la nak merasa.

Jomla kira throwback sikit gambo masa trip 2013 tu. Tapi for sure banyak dah berubah kat Korea sekarang ni. Masa pergi dulu antara tempat yang Sha pergi Han river cruise, Myeongdong street, Lotte Duty Free, Dongdaemun Market, Gyeongbok palace & Lotte World Theme Park. Lagi satu Sha ni peminat makanan korea iaitu kimchi ..yaAllah sedapnyaaaa original kimchi made in korea meleleh ayaq liuqq..











Orite if korang interested nak join this Korea free trip especially peminat cerita-cerita Korea mana tau leh jumpa Soong Joongki dan Song Hye Kyo tak pon Goon Yoo dan Kim Go Eun boleh la join Sha untuk Korea trip ni. Jangan fikir banyak-banyak macamana nak dapat pergi Korea ni If korang ada keinginan dan semangat nak pergi just whatapps je Sha inshaAllah korang tak menyesal. Trust me 💖💖

Ok jom kita layan video Korea ni bagi lagi feel mode ke Korea 💃💃




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Yeayyy Seoul Here We Come !!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.