Advertisement

Free Car Giveaway!!

Ni memang offer paling gempak yang Sha pernah ingat selama berbisnes. Company nak bagi hadiah kereta percuma. Bukan satu tapi EMPAT buah!! Dan bukan kereta sebarangan. Jom tengok apa kereta yang company tawarkan.

Grand Prize : 1 X BMW 318i

premium beautiful award 1




1 X Toyota Camry

premium beautiful award 2


1 X Toyota Vios

premium beautiful award 3

1 X Nissan Almera

premium beautiful award 4

Cara Nak Qualify Senang Je:

1. Setiap belian RM1,000 dalam satu resit layak untuk 1 penyertaan
2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan
3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan

Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautiful dah layak 2 PENYERTAAN.

Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Makanya lagi tinggi la chances untuk menang kereta kan???hehe  So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful corset keh. If u all join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income

So apa lagi cepat-cepat call/whatsapp Sha sementara still ada offer ni.

Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.

p/s If beli product lain pun u all dapat juga tau tak semestinya Premium Beautiful je. As long as minimum RM1,000 dalam 1 resit.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Free Car Giveaway!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.