Min Cha X Fazura

Wednesday, November 15, 2017

Assalamu'alaikum semua

Harini Sha nak share new product yang tengah hot sekarang ni iaitu Min Cha Milk Tea. Untuk peminat-peminat teh tarik ni memang berita gembira untuk uols kay. Sebab Min Cha ni sejenis teh tarik berkhasiat. Kalau teh tarik kat luar sana tu minum kerap hari-hari confirm boleh kena kencing manis tapi tidak lagi dengan Min Cha ni.

Min Cha Milk Tea
Ini la Min Cha. Dalam sekotak tu ada 20 sticks Min Cha

Min Cha ni ialah minuman Teh pracampuran dengan garam buluh. Tiada gula tapi mengandungi ekstrak stevia. So sangat sesuai untuk pesakit darah tinggi or kencing manis yang still nak merasa minum teh tarik sebab ianya teh tarik kesihatan

Min Cha X Fazura
Taken from instagram @missfazura semasa Meet & Greet Fazura with SHOM

Ok actually produk ni baru je dirasmikan oleh Pelakon Terkenal Fazura sebagai Duta baru SHOM. Fazura sendiri puji kesedapan Min Cha ni

Jangan lupa minum Min Cha like a Celebri-Tea 😍

Min Cha shakhalid.com
Nak juga la fefeling Fazura kann hehe

Fazura Duta Sahajidah Hai O Marketing
wefie with Fazura . Cantik, flawless dan humble sangat Fazura ni 

Beautiful and humble Fazura
ShaXFazura githuu
Alhamdulillah, dapat juga feedback dari customer yang dah try Min Cha ni, happpyyyy sangat sebab Min Cha ni membantu proses pembuangan customer ku iniiii...yeaahhh sapa nak try Min Cha ni cecepat order kay. Memang sedap gile!! plus ianya memang minuman kesihatan dari minum teh tarik kita tukar pada Min Cha kay


Min Cha Milk Tea Testimonial

Ok now Sha buat promo RM35 sekotak untuk Min Cha ni kay. Sesiapa yang nak jadi agen pun boleh. InsyaAllah dengan support daripada company & Fazura sebagai ambassador senang kita sebagai agents kan. Cecepat whataspp Sha 011-37758674 kay

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe