Set Premium Beautiful Lepas 7 Tahun - Tengok La Ni

Wednesday, April 11, 2018

Assalamu'alaikum uolss..

Dalam banyak-banyak lingerie yang uolss pakai apa jenama favourite?

Masing-masing ada jenama favourite kan. Ada yang pilih sebab design cantik, sebab selesa, sebab harga, ketahanan dan macam-macam lagi la. Sha pulak pilih Premium Beautiful corset. Nanti sha share sebab sha masih setia dengan Premium Beautiful ye.

Sha mula pakai Premium Beautiful corset ni hujung tahun 2010 dan Sha masih pakai set yang sama sampai harini. So dah lebih 7 tahun Sha pakai set ni.

Meh Sha tunjukkan keadaan set ni sekarang.

Sulaman kat long bra still kemas dan cantik

Cangkuk waist nipper stll elok. Sha tak pernah hantar servis lagi waist nipper ni.

7 tetulang waist nipper still elok. Sha pernah sekali je hantar servis waist nipper ni sebab satu tetulang patah.

Tali dan plastik cangkuk waist nipper still dalam keadaan baik

Long girdle pun masih elok dan kemas

Jahitan kat semua piece pun masih elok lagi

Apa pendapat uolss? 

Sha bagi 3 perkara yang Sha rasa:

Jimat
Bayangkan berapa banyak saving dengan Premium Beautiful ni. Katakan bra sahaja jenama yang elok kat pasaran harga RM300. Setiap tahun katakan tukar. 8 tahun dah RM2,400. Itu bra sahaja. Premium Beautiful ada 3 piece - Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle.

Tahan Lama
Tali bra, jahitan, sulaman, cangkuk bra & waist nipper dan batang keluli still masih ok walaupun dah 8 tahun.

Berbaloi
Premium Beautiful bukan setakat bra sahaja tapi pakai whole body. Memang amat membantu daripada body shaping. Tambah lagi, setiap satu piece Premium Beautiful ada kelebihannya yang tersendiri.

If nak Premium Beautiful tahan lama ada few tips yang Sha boleh bagi:

1. Mula-mula pakai Premium Beautiful saiz mesti betul. If saiz tak betul akan jadi tak selesa atau cepat rosak.
2. Jaga dengan betul, jangan la basuh degan washing machine atau jemur kat bawah terik matahari. Then guna Premium Beautiful wash atau body wash masa membasuh.

So pada Sha memang puas hati sangat dengan kualiti Premium Beautiful. Memang investment untuk diri sendiri yang amat berbaloi.

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe