Beringat Dengan Premium Beautiful

Thursday, May 03, 2018

Salam n good morning uolss..

Harini nak share satu lagi testimoni customer yang baru-baru ni Sha pakaikan korset Premium Beautiful.

Actually lama dah Sha kenal customer ni tapi Sha tak tau die dah lama follow blog Sha. Dia berkenan nak pakai Premium Beautiful tapi mula-mula tu teragak-agak nak beli. Sama dengan customer Sha sebelum ni, dia pun rajin pakai korset jenama lain. Kita perempuan ni memang la ada keinginan nak jaga badan kan. Untuk husband dengan family jugak.

Berbalik pada customer ni, tetiba call Sha bagitau nak beli Premium Beautiful. Sha pun share la kebaikan korset ni dan terus bagi harga special. Mula-mula nak beli ansuran tapi sebab tahu yang beli cash Sha bagi harga special terus decide beli cash je.

Customer ni ada kongsi sebab kenapa dia nak pakai korset Premium Beautiful. Katanya dalam family kebanyakannya jenis berbadan besar, especially lepas sedikit berusia. So, dia terfikir macam tula bayangan diri dia kalau tak buat something sekarang. That's why dia decide nak pakai Premium Beautiful sebab tahu Premium Beautiful boleh bantu untuk kurus dan bagi shape badan yang cantik. Dia dah banyak baca mengenai Premium Beautiful jadi dia dah tahu keberkesanan Premium Beautiful ni.

Sebenarnya memang betul, if konsisten pakai Premium Beautiful memang boleh bantu kuruskan badan. Dalam jangka panjang lemak-lemak yang dah lama berkumpul akan berkurangan dan InsyaAllah bentuk badan pun lebih cantik.

Jadi, sesiapa yang masih dalam dilema nak pakai ke tak Premium Beautiful, jangan fikir panjang lagi. Badan kita nak pakai lama, kena jaga seawal yang mungkin.

Untuk harga jangan risau. Sha bagi harga kasing sayang. Yang penting uolss happy.

Boleh terus Whatsapp Sha ye 011-37758674 (wasap.my/601137758674).

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe