Testimoni Premium Beautiful : Penyakit Slipped Disk

Tuesday, December 25, 2018

Salam uolss..

Harini Sha nak share satu testimoni client Premium Beautiful yang ada masalah slipped disk.

Beliau ni doktor diagnosed slipped disk pada bahagian bawah. Sha pun tak ingat exactly nama tempat tu, sebab tulang belakang kita kan ada nombor-nombor yang doktor bagi.

Dia sampai terpaksa operate untuk perbaiki tulang belakangnya. Alhamdulillah lepas operate dan fisioterapi semakin improve sakit dia. Cuma masalahnya if banyak bergerak dia akan rasa sakit balik. Satu lagi dia kerja kat ofis selalunya duduk. Ni pun jadikan sakit tu macam datang balik.

Doktor advise dia pakai sesuatu untuk support tulang belakangnya. Lepas buat research dia decide nak pakai satu set Premium Beautiful.

Sha pun kenal dia thru blog sebab dia jumpa blog Sha lepas google mengenai Premium Beautiful.

Alhamdulillah, kesan pakai Premium Beatiful memang bagi kesan yang baik pada dia.

Testimoni Premium Beautiful : Slipped Disk
Testimoni Premium Beautiful : Slipped Disk

Sesiapa yang ada masalah yang sama, tak kiralah yang dah teruk atau masih baru, boleh contact Sha ye. Sekarag ni ada offer Year End Sale. So, memang jimat if beli sekarang.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe