Beza Premium Beautiful Korset Dengan Yang Lain

Thursday, December 20, 2018


Salam uolss..

Baru-baru ni ada seorang yang bertanya Sha apa beza Premium Beautiful dengan korset lain, especially yang murah-murah dijual kat luar sana. So kat sini Sha share beberapa points.

* Material Yang Digunakan

Kebanyakan korset yang biasa kat luar sana gunakan material seperti kain spandex. Material macam ni lebih mudah rosak atau koyak. Premium Beautiful diperbuat guna fabrik Akwatek dan Akwadyn. Nak lagi detail boleh google kedua-dua fabrik ni tau.

* Saiz Korset

Korset biasa kat luar sana tak ikut bentuk badan si pemakai. Bentuk badan ni maksudnya ada wanita kat luar sana yang besar bahagian atas, kecil bawah. Kecil bawah, besar atas. Dan sebagainya. Google bentuk badan wanita akan tahu bentuk-bentuk berbeza - pear, apple, banana, hourglass.

Istimewanya Premium Beautiful, ada 3 piece - long bra, waist nipper dan long girdle. So, Sha boleh adjust ikut bentuk setiap customer.

* Warranty

Korset yang biasa takde warranty, tapi Premium Beautiful ada Warranty Seumur Hidup untuk sebarang kerosakan.

* FIR

Kebanyakan korset kat luar sana takde FIR (Far-Infrared Rays). FIR ni membantu untuk membakar lemak dan menggalakkan pengaliran darah. Premium Beautiful ni memang sejak awal direka dengan memanfaatkan teknologi FIR.

Ok uolss.. Moga sharing Sha harini dapat bagi pencerahan pada semua. Premium Beautiful ni investment yang amat berbaloi. Sha pernah jumpa customer yang pakai set Premium Beautiful yang sama dah 10 tahun.

If ada yang nak pakai Premium Beautiful dengan harga istimewa Year End Sale boleh contact Sha ye..

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe