Short Bra Premium Beautiful

Wednesday, November 27, 2019

Assalamualaikum & happy working uols

Mungkin ada yang dah start cuti. Dan mungkin ada yang masih bekerja sekarang ni. 

Sha inshaAllah awal bulan 12 baru bercuti dalam Malaysia dulu dan bulan 1 nanti baru ke luar negara untuk bisnes trip. Alhamdulillah ke mana pun kita bercuti, bulan 12 ni la semua family ambil peluang untuk rehatkan minda dan spend masa dengan anak-anak kan?

Harini Sha just nak share info tentang Short Bra Premium Beautiful, maybe ada yang dah penah tau...tapi just nak refresh je untuk yang tak pernah tahu. Short Bra Premium Beautiful ni dalam range Premium Beautiful so all the benefits sama dari segi material, FIR & lifetime warranty service free if rosak.

















Seperti biasa, if uols nak beli dan untuk harga based pada ukuran badan & breast. Boleh wasap Sha untuk Sha guide cara ukur kay 😘 

Sha 
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe