Latest Offer Premium Beautiful Corset

Sunday, July 05, 2020 Sha Khalid 0 Comments

Salam & good morning uolss..

Last month last promo untuk Premium Beautiful corset 2 Piece yang harga RM699 tu. Alhamdulillah ramai sangat yang grab promo tu. Sampaikan HQ terpaksa restock balik stocks yang dah kehabisan. Ramai sebenarnnya yang nak pakai Premium Beautiful. Tahu je ada promo murah tu berduyun-duyun yang order. Sha sendiri selain customers baru, yang repeat customers pun ramai. Premium Beautiful ni, if sesiapa yang dah pakai, InsyaAllah nak lagi extra sets. Alhamdulillah, Sha dah berbisnes dengan Premium Beautiful selama lebih 9 tahun, demand sentiasa ada. Premium Beautiful ni sendiri dah lebih 20 tahun dalam pasaran. Sebab tu, peluang berbisnes dengan Premium Beautiful ni sentiasa terbuka luas.

Jadi uolss.. maybe ada yang tertanya-tanya, ada lagi ke promo Premium Beautiful? Especially yang terlepas promo yang lepas, mesti rasa sikit menyesal kan.

Takpe uolss.. Company dah announce promo terbaru untuk Premium Beautiful corset ni.


So... untuk satu piece Long Bra Premium Beautiful dapat harga RM 399 sahaja. Harga asal RM 870, jadi banyak tu uolss jimat!! BONUS: Uolss akan dapat satu (1) PB Wash bernilai RM 49 PERCUMA!! Jadi, total uolss akan JIMAT RM 520.

Tapi... macam mana pulak yang nak SATU FULL SET Premium Beautiful?


Untuk berikan yang terbaik pada uolss, Sha nak bagi harga BEST BUY iaitu RM 1740 SAHAJA untuk SATU SET. Harga asal RM 2,400 tau. Ni pun sama, uolss akan dapat PERCUMA satu (1) PB Wash. Total uolss JIMAT RM 709.

Jadi cepat uolss grab offer ni. Cepat call/Whatsapp Sha ye.

Note: PB Wash ni boleh guna untuk basuh korset Premium Beautiful. Ia specially formulated untuk Premium Beautiful. So, set uolss akan lebih tahan lama dan bersih.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.