Special Promo Untuk Pakej Therapants

Thursday, July 16, 2020

Assalamualaikum & happy working gais


Entry kalini Sha nak share promosi special dari Syarikat untuk PB Therapants aka legging terapi therapants ni pada semua.

Actually Sha pun seronok sangat sebab company teruskan promosi Therapants ni. Cuma promosi kali ni company buat beza sikit laaa sebab ianya selari dengan Breast Cancer awareness

So, company buat Promosi hanya untuk Long Bra Premium Beautiful dan Thera Pants.

Kenapa Bra Premium Beautiful?

Untuk yang  tatau lagi or baru dengan corset Premium Beautiful meh Sha kongsi.

Bra Premium Beautiful ni special sikit tau, sebab ada FIR (Far Infrared Rays) pada bahagian cup. So, indirectly ianya mampu melancarkan peredaran darah pada bahagian breast kita. Pernah tau tak kenapa bahagian aerola/puting kita tu gelap? Sebab takde pernafasan yang cukup pada bahagian breast. PB Long Bra/Short Bra ni direka dengan cup yang berbentuk piramid. So, takde la bahagian puting tu tertekan dan tidak bernafas. 

Lagi yang special tentang Long Bra/Short Bra PB ni ialah tali belakang tu berbentuk U-Shape. So, untuk yang berbreast besar sangat la bagus sebab badan kita boleh menampung dan carry breast kita. That's why perempuan senang sakit bahu or belakang disebabkan kita carry breast kita tu, dan kalo perasan bra biasa di luar sana memang semua straight cutting. So, sangat2 la tak menampung breast kita.

Untuk breast yang kecil, PB Long Bra/Short Bra akan bantu untuk mengemaskan dan push up breast kita tu. Lagi satu of course laa keistimewaan Premium Beautiful paling utama ialah Warranty service seumur hidup PERCUMA. So, uols beli sekali inshaAllah lama boleh pakai. Lifetime investment inshaAlllah sebab Sha sendiri pun dah 8 tahun pakai set yang sama. Bra pun jimat tayah beli :)

Ok, Meh la sini Sha share promosi Long Bra/Short Bra bersama Therapants untuk uols pilih yek

Therapants promo untuk yang nak beli Therapants sahaja

Promosi Long Bra Premium Beautiful + Therapants. Dapat FREE 1 pencuci PB worth RM50

Yang ni promosi Short Bra Premium Beautiful + Therapants

So, uols boleh tengok yang mana sesuai dengan budget. Sha akan servis untuk ukur dan fitting. Saiz semua boleh tukar kalau tak muat. Free postage dan free delivery.

Payment Sha accept CASH, Credit Card dan Ansuran.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe