Put On Therapants & Earn

Wednesday, August 26, 2020

therapants earn extra


Salam n morningg uolss...

Ada tak yang sedang mencari legging viral #Therapants ni? Haaa.. ini ada satu peluang keemasan untuk uolss. Selain pakai Therapants, uolss juga boleh earn extra income.

Macam mana tuuuu??

Mari Sha explainkan...

  1. Untuk setiap pembelian pakej Therapants, uolss boleh dapat cash back RM80 dan dapat FREE products worth RM100.
  2. Selepas tu, jika ada sesiapa yang uolss recommend beli juga pakej Therapants, uolss akan dapat RM100. Maksudnya, untuk setiap pembelian kawan/family members yang uolss recommend uolss akan dapat RM100. Katakanlah 5 orang yang uolss recommend, dah dapat RM500!!

Hanya dengan kongsikan mengenai Therapants je. JIMAT + EARN kan..

So apa lagi, cepat la contact Sha untuk dapatkan pakej Therapants. Then boleh terus kongsi dengan kawan-kawan dan family.


Sha Khalid

011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe