Peluang


Assalamu'alaikum,

Terima kasih sebab berminat menjadi agen dengan saya. Mula-mula sekali biar saya perkenalkan diri terlebih dahulu.

Nama saya Nor Hafizsha Mohd Khalid atau lebih senang dipanggil Sha. Sha adalah pembimbing usahawan yang ingin berjaya dalam bisnes secara part time atau full time. Sha sendiri bermula dalam bisnes ini secara part time.

Sebelum berbisnes Sha adalah Software Engineer dengan salah sebuat syarikat IT. Sha bekerja dengan beberapa buah syarikat IT sebelum tu. Lebih 8 tahun bekerja sebelum mengambil keputusan berbisnes secara full time.

Sha berbisnes ni dah lebih 6 tahun, sejak 2010 lagi. Sepanjang berbisnes Sha dah alami masa jatuh dan bangun. Tapi Sha tetap kekal dalam bisnes yang sama selama ni. Pengetahuan, pengalaman, strategi dan tips-tips sepanjang berbisnes la yang Sha nak kongsi dengan bakal-bakal agen Sha.

Kerjaya & bisnes adalah dua dunia berbeza. Gabungkan dua-dua untuk letupkan potensi diri.



Sekarang adalah masa untuk Sha bagi semua yang Sha dapat pada bakal-bakal agen seperti anda.


Apa Yang Anda Dapat Sebagai Agen?

1. Bimbingan secara personal daripada Sha sendiri
2. Bina income sehingga 4 angka 'gemuk' dalam masa 6 bulan akan datang
3. Peluang melancong PERCUMA 2 X setahun
4. Bekerja & support secara berkumpulan
5. Peluang dapat tabung kereta setiap bulan

Jika anda betul-betul serius mari Sha tunjukkan cara-caranya.

Tapi tunggu dulu. Step pertama dalam bisnes adalah kenali produk dulu. Jangan berbisnes hanya letakkan duit tanpa produk sebab itu ciri utama business scam. Sha suka untuk agen-agen baru bermula dengan Min Cha Milk Tea. Produk yang mudah & ada pelbagai khasiat.




Min Cha Milk Tea teh tarik yang dicampur garam buluh menggunakan teknologi Korea. Garam buluh ni tinggi dengan mineral jadi amat bagus untuk kesihatan. Selain tu Min Cha:

* Tiada gula
* Guna Stevia & sucralose sebagai pemanis Semulajadi
* Tiada pewarna atau perasa tiruan
* Kalori yang rendah 68 kcal setiap hidangan

Maksudnya, Min Cha ni minuman yang sedap & bagus untuk kesihatan. Jadi, anda bukan setakat menjadi agen tapi berkongsi kebaikan dengan orang lain.


Tunggu dulu sebelum anda decide nak jadi agen. Sha nak bagitau yang syarikat dah susun promosi untuk produk terbaru ni. Berita gembiranya, selebriti terkenal Fazura adalah duta untuk produk ni. Fazura sendiri yang launch produk ni beberapa bulan yang lepas.



So, promosi besar-besaran bakal dibuat untuk Min Cha ni. Lagi kuat branding produk lebih ramai pelanggan tahu, lagi senang kerja kita sebagai pengedar.



Berapa Pelaburan Permulaan?

Ni antara soalan yang selalu sangat bakal agen tanya Sha. Sha nak bagitau, modal bukanlah semata-mata sebab seorang tu berjaya. Kecil atau besar modal yang penting adalah kesungguhan diri. Jika anda sedia dibimbing, InsyaAllah anda akan berjaya.

Sha cadangkan anda bermula dengan 24 kotak sahaja Min Cha. Senang sangat untuk habiskan 24 kotak. Jika seorang pelanggan beli 2 kotak Min Cha, buat permulaan anda hanya perlukan 12 orang pelanggan. Keluarga anda, keluarga suami, rakan ofis, rakan sekolah, rakan zumba & semua yang anda kenal tu adalah bakal pelanggan tau.

Katakan la paling kurang anda berjaya jual sekotak sehari, tak sampai sebulan dah habis stok. Dari situ Sha akan ajar macam mana nak rolling supaya lebih besar duit yang anda dapat.


Bonus


Untuk agen-agen terawal, Sha akan bagi satu cawan mug Min Cha secara PERCUMA (sementara stok masih ada).

Dan sebagai agen Sha akan masukkan dalam Whatsapp group. Banyak ilmu & teknik pemasaran yang agen-agen lain yang telah berjaya akan kami kongsi dalam group nanti.

Jadi kena cepat sebab Sha nak cari beberapa orang sahaja agen yang betul-betul serius nak semua benefits sebagai agen.


Whatsapp/SMS:

Nama, Lokasi tempat tinggal


ke 011-37758674 

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe