Ads

Advertisement

aku masih di sini....

arini lagi 6 ari aku nak smpi ke due date..hehheh..tak bersalin lagi aku rupenyee...so aku still keje lagi..keje yg macam tak keje pon ekteli..takde keje sgt pon..keje aku dh siap n aku cam malas jek nak mintak keje lagi kat TL aku..tah arr takde mood sebenarnya nak buat keje dah..pk nak MC jek...aku mmg berniat nak MC..tp aku pk2 balik kalo aku MC pon busan gak..bukan ade sapa2 pon kat umah tuh...hehhe nak layan tv pon sure boring..sure keje aku menidorkan diri jek..ermmm baik tayah..kang dlm pantang aku nak tido gak..ehehhe so aku kuatkan la semangat g keje ni..even takde ape pon aku nak buat kecuali surfing...chating..makan..tu jekla keje aku...adehhhllaa...baby tamo kuar lagi..so momy cam ni laa..hehehhe...baby aku ni syok dok dlm perot aku laa aku rasa...ehhehehe..tak pe laa..sementara leh aku rasa nikmat ade anak dlm perot ni so baik aku rasa sepenuh2nyee...hehhehe pasni 2 3 tahun plak la nak ngandong...ewaaa dh rancang tuh..heehe...lgpon nanti kalo dlm pantang bknnye aku leh surfing kee chating kee..sure keje aku tido ngan makan jek..so gunakan laa peluang ni....pasni nak tulis blog pon kena tunggu laa pas abih pantang...semlm ekteli aku dah rasa sakit sket2 cam nak period tuh..tapi takde gak ape2 ehehheh maybe baby aku nak biase kan keadaan nak tgk dunia nih..takpe take ur time my dear....momy will be waiting for u son...:D



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
aku masih di sini....

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.