tacing

Wednesday, May 24, 2006

dah lama aku tak tulis blog since dr aku masuk keje aritu pas maternity leave..aku ni menulis bila aku rasa ade samting yg nak aku luahkan..sbb tatau nak cite kat sapa..sejak2 kawen n berfamily ni aku rasa tatau nk luahkan segala2 problem aku kat sapa..kalo dulu2 aku rasa ade kawan2 yg leh dgr cite aku..tp skrg ni ade benda yg perlu dan tak perlu diceritakan..so byk benda aku simpan jek dlm ati..blog ni pon sekadar aku nak releasekan kebuntuan aku jek...arini rasa tacing lak...tah..tingat kat arwah bak..pk tentang diri sendiri..masa depan..anak..family...mcm2 aku pk..honestly aku ngaku..mmg aku ni suka pk..kdg2 benda2 tak patut pon aku pk..tp aku rasa..aku perlu pk suma2 tuh...aku ni plak cepat terasa...lagi la kalo org plg dekat ngan aku buatkan aku terasa...tah la rasa tak dihargai plak...tp seme2 ni ilang bila aku tgk anak aku..rasa dia jek tempat aku nak tumpang kasih sayang..sejak bak meninggal ni..rasa sayu jek...cemanala nasib aku nanti2 ni..blh ke org lain jaga aku mcm bak jaga aku...maybe aku ni ikut kan sgt rasa sedih ni...tp tu la..tu la yg aku pk kan...skrg ni ade org syg..rasa la idup kita terjamin..esok lusa dan ari2 depan ni ..kita tatau nasib kita macamana..tp kalo ayah sendiri kita tau...walau ape pon kita dia tetap terima dan jaga kita sbg anak dia...aku salu pk suma tuh...ati org bila2 blh berubah...sejak bak meninggal aku rasa mcm2....tp tu la ketentuan Ilahi..kita hanya mampu merancang..tp Dia lebih tau kesudahannya....aku tetap doakan bak bahagia di sampingNya..Amin...

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe