wishlist...

Tuesday, March 18, 2008

hermm..ekteli menda ni dah lama aku terpikir nak listkan..sejak dulu2 lagi....mcm2 menda yang aku pk nk tunaikan dlm idup aku nih...tp bkn nye senang nak capai suma menda2 ni kan kalo takde usaha...at least kena ade cukup ongkos nye..keke...antara menda2 yang aku n suamiku ittew plan ialah (1) nak pegi london skrg tgh proses kumpul duit..takpe la kalo org lain rasa cam ape la sgt nk g london kan...tp we ols ni bkn nye berwang sgt..ahakss..kena la kumpul duit dulu...(2) nak ade interior designer utk design umah kitaorg..at least nmpk la sket motif nye...sbb aku ngan laki aku minat moden kontemporari..bila la gamaknye Eric ni nak mai umah ahkak kennn... (3) nak ade ade bisnes sendiri..sbb aku plan nk retire by umur aku at least la 40...kalo blh by 35 senarnya..tp tah laa..cam susah...boss aku kata takde menda susah pon... hermmm tak pe la ..aku akan usahakan laa... (4) pergi haji ..mintak2 laa kesampaian...mudah-mudahan Allah memurahkan rezeki utk kami berdua pegi haji dalam usia muda...aminnnn....
tu jeklaa main wishlist aku..yg wishlist kecil-kecilan tu ade laa..banyakkkkk..kkeke tapi tak perlu la aku nak buat reminder..yang ni utk reminder...biar aku ingat..ade menda2 penting yang perlu aku tunaikan...mudah2an tercapai dengan jayanyaaa...aminnnnnnn

You Might Also Like

1 comments

  1. wahhhhhhhhhhhh kelessssssss wish2 ko sha. Aku doakan semuanya temakbul aaaminnnn. Tang nak pi Mekah tu sama lak ngan aku :). InsyaAllah ek yang kalau diizinkan. Semoga rejeki kita murah dan segala usaha dipermudahkanNya. Aaaaaaaaaminnnnnnn. Leh anik unta sesama :)

    ReplyDelete

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe