takdir penentu segalanya..

Monday, June 09, 2008

last week aku dpt call dari one of aku nye cousin..dia ckp cousin ipar aku masuk ICU..ade bleeding kt brain...tekejot gile aku..n lunch hour aritu aku n hubby pon pegi la melawat kt APSH..sian aku tgk...ye arr....sblm ni elok2 jek..gembira2 ..dh terlantar mcm tu kt ICU...ini la takdir tuhan kan..even sesaat pon kita tak blh nak mengelak..sian gak kat cousin aku tu..dia nmpk tabah..tp ati org kita mana la tau dalamannye mcm mana..tgk luaran tabah...ati di dalam sapa la yang tau...aku doakan moga Abg wan diberi kesihatan yang sempurna..n keluarga diaorg diberikan kekuatan utk hadapi suma dugaan ni..ye laa nasib masing2 kan...kita hanya mampu berdoa...moga sumanya diselamatkan dan dirahmati...skrg ni dia dah dimasukkan ke wad biase..cuma tgh buat intensive physio..insyaAllah sumanya akan selamat...aminn...doa ku agar segalanya selamat....

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe