Advertisement

Just Follow the Leader

Hi semuaaa...yeaayyy arini aku half day & esok cuti :) bulan ni mmg terasa bz luar biase sket la sbb pakej trip Hong Kong Disneyland akan berakhir lg 10 hari je lagi..so mmg struggle membantu bisnes partners untuk sama2 qualify ke Hong Kong...Alhamdulillah so far 3 org bizz partner confirm diterbangkan ke Hong Kong Disneyland yang lain2 tu suma dh sebelah kaki je lg..insyaAllah dgn Doa, Usaha, Istiqamah & Tawakal semua blh jadi kenyataan :)

Me during diamond nite amik anugerah DSM :)

Bila diingat blk bila aku start this bisnes mmg rasa tak caya, ye la dulu dgn tak yakin, takut-takut, tak reti ckp, xde kawan haihhh tu la antara alasan yang bermain di fikiran aku ni..tapi tanpa langkah permulaan pastinya aku takde di tmpt skrg ni..syukur sgt!! sbb bisnes ni tips nye mudah je JUST FOLLOW THE LEADER.... ape yg pemimpin kita ajar buat je bulat-bulat. Dah follow leader yang berjaya pasti kita pon berjaya jugak :)



Hanis dgn koleksi2 handbag & kasut :)
Harini my beloved leader masuk Berita Harian uuu.. hehe bangga gitu sbb bukti yg kumpulan kami mmg berjaya :)

WANNA KNOW MORE?

CALL ME 0122151541
I will guide you all the way, just follow my leads. :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Just Follow the Leader

1 comments:

yeahhh follow n duplicate confirm jadi!! teruskan usaha sha, alhamdullilahhh sha mmg sgt2 commited terhadap business ni!!

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.