Ads

Advertisement

Bonding Moment

Backdated entry ni..sebab banyak gambar nak kena edit..
actually plan dah lama nak cuti-cuti dengan hubby & anak2 after closing package Holland & Belgium ..
so masa cuti raya haji aritu terus booked hotel kat sini



Yang paling happy of course la Syafi & Syakir, terkinja-kinja tak sabar nak tido hotel ..mamy & dedy pon 2x5 jugak happy ;) masa ni la we ols leh lepak2 tenangkan fikiran tayah nak fikir pasal kerja & etc. Tp mamy business mode tetap on di mana jua..siap dpt buyer Premium Beautiful lagi kt PD ..hhehe 


mmg sgt best dok avillion ni!!
Adik ni smpi2 je beryy


2 beds, so anak2 sila tido katil sendiri ye :)
tgk air
model
Sha sempat gak pegi Spa @Avi Spa..mmg sgt best sbb diurut satu badan..
aVi Signature rub price RM230 tp mmg sangat puas hati..
then ptg jln2 tgk pantai pastu pegi dinner then balik hotel zzZZzzZZZ



Then esok pagi, breakfast pastu layan budak berdua ni swimming kat pool & pantai...yg kat pantai mamy plg beriya hehe..tp still rasa tak puas..maybe kena pegi 3d2n kot ...


melayan budak 2  org nih
Sangat happy bila dpt spend masa camni dgn syafi & syakir..
w/pon penat nak layan kerenah dorg ni. Sesungguhnya rasa sangat2 bersyukur dengan apa yang Allah dah anugerahkan utk aku & family ..
syukur Alhamdulillah :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bonding Moment

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.