Advertisement

Cara Pakai Premium Beautiful Corset

Hi uolss

Harini sha just nak share cara nak pakai Premium Beautiful corset..ada yang beli melalui pos nun jauh di luar negara nunnnn caner Sha nak tolong pakaikan ..so ni cara-cara nak pakai Premium Beautiful corset ni ye..


Step 1 - Pakai Long Girdle


pic google

ok ni cara nak pakai Long Girdle

  1. Lipat bahagian atas girdle & bahagian kaki bawah girdle. Bila dah lipat so process nak pakai tu senang sikit
  2. OK then boleh sarung kan girdle tersebut..kalo rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil, first time pakai memang akan rasa susah sikit..kalo macam Sha pakaikan pada client suruh diorang joget-joget sikit masa pakai girdle ni..paham kan caner joget2 tu ;-) Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas kena celah ciktutt okk
  3. Bila dah pakai girdle tu, proses alihkan lemak bahagian punggong. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape..so lelemak bila dah masuk dalam love shape so memang terus melentikss la pinggul..auwwww seksisss
  4. Kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut boncet tu kemas-kemaskan sket bagi menaik ke atas. 


Step 2 - Pakai Long Bra

pic google

Ok cara nak pakai Long Bra 

  1. Nak pakai long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam pic ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang. But, Sha pakai je cangkuk dari depan sangat senang coz material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
  2. Then masukkan breast dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye
  3. Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye..Kita akan rasa cup tu penuh. Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke cup C coz lemak belakang badan pon alihkan masuk ke dalam cup. Then boleh adjust tali bra tu ikot keselesaan
  4. Pastu boleh kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.


Step 2 - Pakai Waist Nipper


pic google
Cara nak pakai Waist Nipper/Bengkung

  1. Just cangkukkan waist nipper ni dari depan
  2. Pastu pusingkan waist nipper & make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra
  3. Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikot keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut. 
  4. Then cangkukkan tali ke depan. Macam sha bila dah cangkuk ke depan tp still longgar. So ape sha buat, sha adjust bahagian belakang tu siap-siap means tarik tali bahagian belakang then ikat je blkg tu. So next time nak pakai senang.
  5. Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk ;-)

OK, Sha harap entry ni dapat membantu korang cemana nak pakai Premium Beautiful corset. Selamat memakai Premium Beautiful & if anyone nak FREE TRIAL can call/sms Sha 012-2151541 




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Cara Pakai Premium Beautiful Corset

1 comments:

Already voted you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plz vote me back for THE FUNNIEST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=23 "click vote di link www.afzalsukasuki.blogspot.com ya. Arigato gozaimas hehe =)

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.