Testimonial Premium Beautiful : Zara

Amat-amat gembira baca testimonial daripada Zara.

Zara ni blogger yang memang kreatif. Sha suka baca blog dia.

Sha pakaikan Premium Beautiful Corset ni dalam 2 bulan lepas. Dan latest entry dia cerita positive effect of the corset. Zara ada masalah senggugut, tapi lepas pakai corset ni senggugut dia makin berkurangan.

Testimonial Zara sendiri:

Ya, untuk bulan kedua aku memakai korset PB ini, sudah tidak bergantung pada ubat. Aku pakai korset, jadi budak baik dengan buat segala kerja aku, dan alhamdulillah, tiada kesakitan yang aku tanggung macam nak mati. Sakit pinggang boleh dikatakan hampir tiada.

Zara ni sorang yang aktif. Walaupun macam tu dia still pakai consistently. Testimonial dia mengenai Waist Nipper yang dia pakai selepas 2 bulan:

Kalau pada 28 Januari 2012, aku bergegas menghantar pesanan pada Kak Sha yang WN aku sudah masuk cangkuk kedua, pada hari ini (29 Januari) - aku sengaja cuba ke cangkuk ketiga. Muat dengan selesa weh! Aku macam nak lompat kegirangan bila dah boleh masuk.

U olls boleh baca tulisan Zara mengenai experience dia dengan Premium Beautiful kat blog dia.

Untuk consultation percuma mengenai corset ni boleh la call/sms Sha, 012-2151541.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimonial Premium Beautiful : Zara

0 comments:

Post a Comment

Layan