Advertisement

My 2012 Wishlist

Punye la ketinggalan keretapi kan..hehe..saje update wishlist 2012 lambat sikit...sbb nak prioritize kan mana satu nak achieve untuk 2012. Kalo ikot hati memang macam-macam yang nak..So purpose letak wishlist kat blog ni as reminder untuk diri sendiri ape yang perlu & tak perlu untuk 2012 InsyaAllah..especially part shopping hehe..So here it goes ;-

1. Ditabalkan sebagai Crown Diamond Manager by May 2012.



2. Saving RM100k by end December, 2012



3. My Dream handbag from LV. Yang ni plan nak beli masa pegi Holland & Belgium April nanti InsyaAllah

Sistina GM

OR

Galliera PM

4. Mengerjakan Umrah

Semoga Allah murahkan rezeki Sha & hubby untuk mengerjakan umrah & menjejakkan kaki ke Tanah Suci..amennn!!


5. Bawak Syafi & Syakir bercuti ke Universal Studio Singapore.

Bestnyaa!!for sure dorang happy nanti!!

6. Bebas dari segala hutang piutang


YESS!!!DEBT FREE!!!

Alhamdulillah, so far ini target UTAMA yang perlu dilaksanakan dalam tahun 2012. Semoga Allah murahkan rezeki & permudahkan segala urusan Sha. InsyaAllah dengan adanya income dari My Part Time Premium Beautiful business semua wishlist 2012 PASTI terlaksana..insyaAllah.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
My 2012 Wishlist

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.