Advertisement

FOC Trip to Guangzhou, China

Tuah ayam nampak dikaki, tapi tuah manusia tiada siapa yang tahu. Macam tu la boleh diibaratkan life Sha sekarang. Bila difikirkan & diimbas setelah hampir 9 tahun bekerja belum pernah sekali pon Sha pergi bercuti ke Oversea. Tak pernah termimpi, passport pon tak pernah ada sebelum ni. Tapi, syukur sangat-sangat Allah bukakan hati Sha seluas-luasnya untuk buat business Premium Beautiful ni & Alhamdulillah bertitik tolak dari business ni jugak Sha merasa menjejakkan kaki ke luar negara. Passport kali pertama buat pon sebab dapat free trip daripada business ni. 

Pakej melancong dari business ni semua 5 stars treatment, naik MAS, tinggal di 5 stars Hotel, makan semua ditanggung even duit shopping pon dapat dari buat business jugak. Makna kata semuanya dari business tayah pening-pening nak fikir duit gaji. 

Alhamdulillah, 1st Trip Sha dengan business ialah Hong Kong Disneyland, memang sangat-sangat seronok sebab pergi dengan business partners & rakan-rakan business yang lain. Memang kitaorang all out shopping & bersuka ria..sangat seronok!!!

happe faces!!sebab boleh enjoy all out!!!

2rd Trip to Holland & Belgium, my very first trip ke Europe. Angan-angan selama ni Alhamdulillah jadi kenyataan. InsyaAllah akan terbang ke Europe bersama-sama dengan my business partners on April 2012. April = my wedding anniversary..wehuuu anniversary celebrate kat Eiffel Tower ke??hehe mana tau terlajak ke Paris ye tak?. Ya Allah syukurnya..sebab dulu nak jalan setahun sekali pon berkira sebab budget tak ada..Alhamdulillah sekarang dah mampu nak melancong sebab nya FOC ;-)





3nd Trip, tak pergi pon lagi :-). Baru je berakhir pakej ni bulan January yang lepas iaitu pakej ke Vietnam!!! InsyaAllah Sha & my business partners akan terbang pada March 2012, March = my birthday month ;-) so memang plan nak celebrate birthday di Vietnam nanti..can't wait!!!! Fuhh 2 bulan berturut-turut melancong FOC. 




and.......for my 4th Trip pula ialah Guangzhou, China.







dan ini lah PELUANG keemasan untuk sesiapa jugak di luar sana nak merasa melancong FOC sebab pakej ni baru sahaja bermula so peluang memang sangat-sangat cerah untuk korang semua melancong at least 3 kali setahun. Siapa tahu mungkin ini TUAH korang pulak kan ;-)



SO, just call/sms/email Sha for appointment & Sha akan SHARE macamana nak dapat FOC Trip!!
012-2151541 / kebayalabuh@gmail.com


~~~ Tiada kali kedua, kali ketiga mahupun kali ke-seratus, sekiranya TIADA kali pertama ~~~ DDM Fazi




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
FOC Trip to Guangzhou, China

1 comments:

tak sabar nak p vietnam..syokkk nyer dpt FOC trip :)

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.