Ads

Advertisement

GLAM Dinner 2012

GLAM Dinner! 
Dengar title pun dah Glamour gitu kan. 
After CDM Award di Stadium Shah Alam Sha & semua CDM baru diraikan pulak di GLAM Dinner. GLAM dinner ni khas untuk meraikan all new CDMs under Green Leaders Group
So Proud to be Under GLAM~~

Untuk GLAM dinner kami buat di The Westin, KL. Memang sangat-sangat happening, bestnya bernaung dibawah GLAM ni macam-macam aktiviti menarik yang kami anjurkan bukan setakat berbusiness so that we all tak rasa boring. 
Business and at the same ENJOY every moment in the business! 
We Work Hard & Play Hard!


So let's Enjoy the pictures!


premium beautiful 1
with my mentor CDM Hanis
premium beautiful 2
table setting

premium beautiful 3
US with CDM Fazi & hubby

premium beautiful 4
Live Band
premium beautiful 5
business partners

premium beautiful 6
business partners 

premium beautiful 7
Crowning session by CDM Hanis

premium beautiful 8
Queen gitukan!

premium beautiful 9
haha semangat ok CDM Raz bergangnam! Semua CDM kena menari Gangnam haha

premium beautiful 10
My business partner yang lucky! DSM Shikin dari JB...CONGRATS dear tak sesia menjerit ok haha

premium beautiful 11
masing-masing dress up cun!

premium beautiful 13
suami-suami pun enjoy!

premium beautiful 14
Yeah Right! Keep CALM & Stay GLAM!

premium beautiful 15
with bakal DDM Ekah & DSM Arlina

premium beautiful 16
haha gile stim! with DSM Kah Pui

premium beautiful 18
THANK YOU for coming dear, LOVE u all!!



Let's be part of GLAM now!
012-2151541
kebayalabuh@gmail.com






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
GLAM Dinner 2012

1 comments:

Assalam, jemput jengah & follow blog saye...saye ada jual long sleeve maxidress dan dress cotton/denim dengan inner. selesa dan sesuai dipakai utk ke kelas/pejabat/jalan2. dah cantik pakai PB tu mestila pakai baju cantik2 juga :)

-->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

TQ ye~

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.