Advertisement

The City of Vienna

16 January 2015


Aktiviti harini lawatan ke Schonbrunn Palace. Merasa la masuk dalam istana, tapi takde gambar dalam istana. Pastu singgah bergambar kat City Hall, Parliament & St. Stephen Square.


at Savoyen Hotel..

ni pun area hotel

this one tak ingat.. tapi area St Stephen Square rasanya heheh

group photo in front of Schonbrunn Palace

Acara yang best lepas lunch ialah shopping. So masa ni la buat segala lontaran. Menghabiskan duit Euro..haha sebab esok dah nak bertolak pulang..lepas 5 jam kot shopping then we all pergi dinner pulak.. 

trip with SHOM ni agenda dia jalan, amik gambo, shopping, makan ..tu je laa..rasa tak sempat lapo kot makan lagi..haha tapi memang seronok laa...in case duit tertinggal kat Malaysia pun boleh hidup lagi sebab semua ditanggungg...if tak cukup nak shopping mentor-mentor semua ada boleh bagi pinjam duit hahha 

muka excited tengok hidangan yang lazat. makanan turki kot masa ni..

walaaaawehhh memang sedap gileeee lebih-lebih lagi ayam belanda tu..memang superb!

Dah kenyang dan hati pon senang maka balik la kita semula ke hotel..malam ni siap plan nak keluar minum-minum kopi..tapi end up balik bilik zzZZZZZZZzzzzz haahha sebab cuaca dah sejuk, kaki dah lenguhhh so bantal adalah the best therapy!!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
The City of Vienna

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.